Hesabım
    Samara Weaving, 'Chevalier de Saint-Georges'un Başrolünde

    Searchlight, yeni filminin başrolünü buldu

    Samara Weaving yeni projesi için anlaşmayı imzaladı. Oyuncu, yakın zamanda Paramount ve Hasbro ortaklığındaki devam filmi Snake Eyes: G.I.Joe Origins'te görülecek ve kahraman Scarlett rolünde oynayacak. Daha sonraki projesi ise bahsi geçen, Stephen Williams'ın Searchlight için yöneteceği gerçek hayattan uyarlama bir dönem draması olan Chevalier de Saint-Georges olacak. Filmde, Kelvin Harrison Jr.'ın karşısında oynayacak.

    Yorgos Lanthimos'un en yeni projesi Poor Things üzerinde stüdyoyla ortak çalışan Element Pictures yapımcılığı üstleniyor. Atlanta ve What We Do in the Shadows'la Emmy adayı olan yazar-yapımcı Stefani Robinson'a ait orijinal bir senaryoyla film, Joseph Bologne'u veya Black Mozart olarak bilinen Chevalier de Saint-Georges'u merkezine alıyor. Karayipler'de doğan Bologne, bir kölenin gayri meşru oğluydu ve daha sonra Fransa'da eğitim gördü. İlerleyen yıllarda, Fransız yüksek sosyetesine giriş olarak da hizmet eden bir eskrim ustası oldu. Müziği ve operalarıyla, bir mahkeme skandalı onun gerçek kimliğini deşifre edene kadar Marie Antoinette'in Paris sosyetesinde üst kademelere kadar yükseldi.

    Kelvin Harrison (Luce, Waves)'la karşılıklı rol alacak olan Weaving, sevgisiz, evliliğinin dışında tatmin arayan ve kontrolcü kocasına, Bologne'un operasının sesi olarak meydan okuyan Marie-Josephine rolünü üstleniyor. Element Pictures'tan Ed Guiney ve Andrew Lowe ile Robinson ve Dianne McGunigle yapımcılık yapıyor. Searchlight'ın yapım direktörü Zahra Phillips ve yaratıcı yönetici Cornelia Burleigh projeyi denetleyen isimler olacak.

    Proje, Weaving'i 2019 çıkışlı komedi-korku filmi Ready or Not'ta rol aldığı Searchlight'a geri getiriyor. Aktris, Damien Chazelle'in Brad Pitt ve Margot Robbie'nin de aralarında bulunduğu all-star bir oyuncu kadrosunun yer aldığı en yeni uzun metrajlı filmi Babylon'da yer alacak. Kısa süre önce Fransız komedisi The Valet'nin yeniden çevriminde Eugenio Derbez'in karşısında başrol oynadı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top