Hesabım
    Bergen Filminin Başrol Oyuncusu Belli Oldu

    Bergen filmi için anlaşma tamam!

    Bir süredir konuşulan, ön hazırlık aşamasında bulunan Orchestra Content ve Mine Şengöz yapımcılığındaki Bergen biyografisi için başrol oyuncusu belli oldu. Daha önce Serenay Sarıkaya'nın başrolde yer alacağı söylenen ama projeden ayrılmasıyla belirsizliğini koruyan başrol için Demet Evgar'ın da ismi geçmiş ama anlaşma sağlanamamıştı. Şimdi, bir Twitter duyurusu resmi olarak başrol oyuncusunu öğrenmemizi sağladı.

    Son dönemin yükselen yıldızlarından Farah Zeynep Abdullah, canlandıracağı arabesk sanatçısının fotoğrafını paylaştı ve not olarak "BERGEN 02.22" yazdı. Böylece, Bergen biyografisinin başrolü belli oldu ve resmi açıklama birinci ağızdan geldi. Filmin gösterim tarihinin de 2022 yılının başları olduğunu yine aynı gönderiyle öğrenmiş olduk.

    Bergen, 1982 yılında müzik piyasasına giriş yaptı. Aynı yıl, kocası tarafından saldırıya uğradı ve bir gözünü kaybetti. Bu sebeple yaptığı saç ve makyaj imajı akıllara kazındı. Daha sonra albümlerine ve başarılarına devam eden Bergen, başına gelenleri konu edindiği Acıların Kadını albümünü ve filmini yaptı. O tarihten sonra da "acıların kadını" lakabını elde etti. 1989 yılında ise eski kocası Halis Serbest tarafından öldürüldü. 

    Farah Zeynep Abdullah, Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizi, Kelebeğin Rüyası, Bir Küçük Eylül Meselesi ve Unutursam Fısılda gibi filmlerle çıkış yakaladı. Kariyerine ara vermeden devam eden yıldız oyuncu son olarak, TRT'nin reyting rekorları kıran dizisi Masumlar Apartmanı'nda ve Cem Yılmaz'ın Arif v 216 adlı filminde yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top