Hesabım
    Tom Hardy, "Furiosa"nın Solo Filmi Hakkında Konuştu

    Hardy, fikri fantastik bulduğunu söyledi

    George Miller, Furiosa merkezli, yaklaşmakta olan “Fury Road” prequel filmi ile “Mad Max” serisini canlı tutuyor. Karar, hayranların Tom Hardy'nin Max Rockatansky karakterini uygun bir “Fury Road” devamında yeniden canlandırması için biraz daha bekleyeceği anlamına geliyor ama Hardy, bu konuda doğru karar verildiğini düşünüyor. 

    Esquire dergisiyle yakın zamanda yapılan bir röportajda Hardy, Fury Road'un bir parçası olmaktan heyecan duyduğunu çünkü zaten bir Furiosa filmi olduğunu söyledi. Oyuncu, Miller'ın seriye yeniden odaklanma ve onu ana karakterin ötesinde genişletme kararını övdü. Hardy, “Sonuçta, ilk film Furiosa’nın fantastik hikayesiydi. Bunun nasıl açıldığı ilginçti. Şimdi bakarsanız, bu bir bakıma Mad Max'ten Furiosa'ya geçişti. Şimdi çektikleri şey bu: 'Furiosa.' Çok iyi uygulanmış bir nöbet değişimiydi. Miller'in hala bir Mad Max'i var ama o gücünü iki karakter arasında bölüştürüyor ve bu gerçekten, gerçekten harika.” dedi.

    Hardy, “Fury Road”a sevgiyle bakıyor ancak, filmi yapmanın kolay bir deneyim olmadığını söylüyor. Hardy ve başrol oyuncusu Charlize Theron, geçen yıl setteki dedikoduları hakkında konuşmaya başladıkları için manşetlere çıktılar. Her iki yıldız da filmin baskısının ve geriliminin etkisiyle kışkırtıcı olduklarını kabul ettiler ve o zamandan sonra barıştılar. Theron, The New York Times'a şunları söyledi: "Geçmişe baktığımda, Mel Gibson'ın yerine geçmenin nasıl bir his olduğunu gerçekten anlayacak kadar empatiye sahip değildim. Bu korkutucu! Ve sanırım kendi korkumdan dolayı birbirimize 'Bu sizin için korkutucu ve benim için de korkutucu' demek yerine kendimizi korumak için duvarlar örüyorduk. Garip bir şekilde karakterlerimiz gibi çalışıyorduk. Her şey hayatta kalmakla ilgiliydi.” dedi

    Hardy ise, "Geriye dönüp baktığımda, birçok yönden kafamın içindeydim. İkimizin üzerindeki baskı bazen çok fazlaydı. İhtiyacı olan benim için daha iyi, belki de daha deneyimli bir partnerdi. Bu uydurulamayacak bir şeydi ve gerçekti. Artık yaşlandığıma ve çirkinleştiğime göre bu duruma yükselebileceğimi düşünmek istiyorum.” dedi. Hardy için bir sonraki film, 15 Ekim'de sinemalarda vizyona girecek “Venom: Let There Be Carnage” olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top