Hesabım
    Kristen Stewart’ın Prenses Diana'yı Canlandırdığı ‘Spencer’, Vizyon Tarihini Aldı

    Yönetmen koltuğunda Pablo Larrain oturuyor..

    Başrolünde Kristen Stewart'ın yer aldığı, Pablo Larrain'in biyografik draması “Spencer”, kasım ayında vizyona giriyor. Neon ve Topic Studios'tan çıkan film, Toronto ve Venedik film festivallerinin yarışma seçkisinde prömiyer yapacak. Başlangıçta Diana'nın ölümünün 25. yıldönümünü kutlamak için 2022'de vizyona girmesi beklenen “Spencer”, 5 Kasım'da sinemalarda gösterime girecek ve bir ödül sezonu için hazırlanıyor.

    Chloé Zhao'dan gelen Marvel filmi "The Eternals" ve Tom Hanks'in bilim kurgu filmi "Finch" aynı gün vizyona girecek. Stewart, “Peaky Blinders”ın yaratıcısı Steven Knight tarafından yazılan filmde merhum Prenses Diana'yı (doğum adı Diana Frances Spencer) canlandırıyor. Drama, 1991 yılında Noel tatilinde birkaç gün boyunca, Diana'nın Prens Charles'la evliliğini bitirmeye karar verdiği Norfolk, İngiltere'deki Sandringham Malikanesi'nde gerçekleşiyor.

    Jack Farthing, Timothy SpallSean Harris ve Sally Hawkins'le birlikte rol alıyor ve filmde Prens Charles'ı canlandırıyor. “Spencer”, Fabula Films adına Juan de Dios Larraín tarafından yapıldı. Komplizen Film adına Jonas Dornbach - Janine Jackowski ve Shoebox Films adına Paul Webster filmin diğer yapımcıları arasında yer alıyor.

    Yayın tarihi duyurusu, Netflix'in "The Crown"un 5. sezonunda Prenses Diana olarak Elizabeth Debicki'ye ilk bakışını yayınladığı gün yapıldı. Dominic West, önümüzdeki sezonda daha önce Josh O'Connor tarafından üstlenilen bir rolde Prens Charles'ı canlandıracak. Gösteri, 1990'ların başlarında prenses olarak Debicki'yi ve yabancılaşmış kocası olarak West'i içeriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top