Hesabım
    Mark Wahlberg ve Kevin Hart'lı ‘Me Time’dan Son Detaylar

    Netflix, yeni film için iki yıldızı bir araya getiriyor

    A listesindeki iki yıldızın ilk kez birlikte çalışacağı projede, Mark Wahlberg, Netflix komedisi Me Time'da Kevin Hart'ın karşısında rol alacak. Hart'ın oynadığı Night School yazarı John Hamburg filmi yazıp yönetecek. Hamburg ayrıca, HartBeat Productions adına Hart ve Bryan Smiley'le birlikte kendi şirketi aracılığıyla yapımcılığı üstlenecek.

    Film, karısı ve çocukları uzaktayken yıllardır ilk kez kendini biraz “benim zamanım” atmosferinde bulan, evde vakit geçiren bir babayı (Hart) takip ediyor. Hayatını neredeyse alt üst eden çılgın bir hafta sonu için eski en iyi arkadaşıyla (Wahlberg) yeniden bağlantı kurar. Lauren Hennessey, HartBeat'ten Mark Moran ve Patricia Braga ile birlikte yapımcılık yapacak. Joe Gatta da yapımcılar arasında yer alacak.

    Film, Hart ve HartBeat Production şirketinin yayıncıyla yaptığı çok yıllık yeni ilk bakış anlaşmasının bir parçası olacak. Netflix, filmleri küresel gişede 4 milyar dolardan fazla hasılat elde eden komedyen Kevin Hart'ın başrolde oynadığı ve yapımcılığını üstlendiği dört uzun metrajlı filme yakın zamanda ev sahipliği yaptı ve oyuncuyla anlaşma imzaladı.

    Wahlberg'e gelince, film, geçen mart ayında platformda yayınlanan ve ilk dört haftasında 85 milyon izlenme alan aksiyon-komedi Spenser Confidential'la başlayan Netflix ilişkisini geliştirmeye devam ediyor. Oyuncu, son aylarda meşguldü ve Joe Bell son olarak sinemalarda yer alan filmi oldu. Ayrıca, 2022'de Sony'nin önemli projelerinden Uncharted'ın yanı sıra Lionsgate'in Arthur the King'i de var ve yakın zamanda Stu adlı dramasının prodüksiyonunu tamamladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top