Hesabım
    Kevin Feige, Gemma Chan'in Chris Evans'ı Anımsattığını Söylüyor

    Chris Evans da Marvel'da iki rol birden üstlenmişti.

    Chloé Zhao'nun yönetmenliğini üstlendiği Eternals hakkında yeni haberler bulunuyor. Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige, Gemma Chan'in sinematik evrende iki rol birden üstlenmesi hakkında yorum yaptı. Marvel, Captain Marvel'da rol alan Gemma Chan'i Eternals'ta da istemişti, ancak bu durumun sorun yaratacağı düşünülüyordu.

    Gemma Chan, Eternals'ta Sersi kahramanını canlandırarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ancak izleyiciler onu Minn-Erva olarak tanıyor. Kevin Feige, Chan'i Eternals'ın kadrosuna almalarıyla ilgili şu açıklamada bulundu: "Chris Evans'ın Captain America listesinde yer alması konusuna dönebilirim. Bazı insanlar dedi ki 'Chris, 2005'teki Fantastic Four'da Human Torch'u oynadı. Belki de onu listeye almamalıyız.' Biz ise bunun yanlış olmadığını, geri kalan her şeyin geçmişte kaldığını söyledik."

    Eternals'ta Sersi'nin diğer kahramanlardan farklı konumlanan bir yeri olduğu söyleniyor. Sersi, insanların evrimleşmesini ve tarihini yakından tanıdığı için insanlığa daha yumuşak hisler besliyordur. Günümüzde Sersi, Londra'da bir müzede küratör olarak çalışıyordur. Ayrıca Dane Whitman isimli bir adamla birliktedir. Dane'i Kit Harington'ın canlandırdığı biliniyor.

    Eternals'ın oyuncu kadrosunda Gemma Chan'in yanı sıra Angelina Jolie, Richard MaddenSalma HayekKit HaringtonKumail NanjianiBrian Tyree HenryBarry KeoghanDong Seok MaLia McHugh gibi yıldızlar bulunuyor.

    Eternals halkı, insanları, humanoid ırkı Deviant'lara karşı savunmak için Dünya'ya gönderilen ölümsüz ve çok güçlü bir insan türü. Kozmik varlıklar olan Celestials, insanlar üzerinde deneyler yaparlar. Genetikleri değiştirilen insanlar yaratan Celestials'ı konu edinen çizgi romanlarda bu insanlar hem süper güçlere sahiplerdir, hem de yarı ölümsüzlerdir. Ayrıca vahşi bir ırk olan Deviants'ı da yaratmış bulunan Celestials, insanlık tarihinin arka planında yer alan iki ırk yaratmış olur. Eternals ve Deviants, tarih boyunca birbirleriyle çatışma içinde olacaklardır. Film, 5 Kasım 2021'de sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top