Hesabım
    Michael Keaton, The Flash'te Batman'i Canlandıracak Olması Hakkında Konuştu

    Michael Keaton, 30 yıl sonra yeniden Batman olacak.

    The Flash filmi son hızla gösterime girmek için hazırlanıyor. Filmin Batmanlerinden biri, Tim Burton'ın The Batman'inden başrol olan Michael Keaton olacak. Uzun süre boyunca Keaton'ın The Flash'te görülüp görülmeyeceği bir dedikodu olarak kalmıştı. Dedikoduların gerçeğe dönüşmesi birçok hayranı sevindirdi. Şimdi ise Michael Keaton, Batman'i yeniden canlandıracak olmasıyla ilgili konuştu.

    Michael Keaton, The Flash'te Batman'i canlandıracak olmasıyla ilgili şu sözleri sarf etti: "Açıkçası kafamın içinde hep 'Bahse girerim geri dönüp o pisliği mahvedebilirim.' diye düşünüyordum. Sonra düşündüm ki madem bana bu teklif geldi, başarıp başaramayacağımı görelim. Hiçbir zaman bu role saçma olduğu gözüyle bakmadım. Ben Batman'i canlandırdığımda hiç de aptalca değildi. Sonrasında kültürel olarak devasa bir şeye dönüştü. İkonik oldu. Bu dünyada insanlar için büyük bir olay. Bunu onurlandırmalısın ve saygı duymalısın. Ben bile bunun çok büyük bir olay olduğunu düşünüyorum."

    Andy Muschietti yönetmenliğindeki The Flash'te Michael Keaton ile birlikte Ben Affleck de Batman'i canlandıracak. Ezra Miller'ı Barry Allen, Kiersey Clemons'ı Iris West, Ron Livingston'ı Henry Allen, Maribel Verdu'yu Nora Allen, Sasha Calle'yi ise Supergirl olarak izleyeceğiz.

    The Flash'in konusu ise şöyle: Bir bilim insanı olan Barry Allen, laboratuvarında çalıştığı sırada beklenmedik bir olayla karşı karşıya kalır. Fırtınalı bir gecede düşen yıldırım, Allen'ın kimyasallarını, kendisini ve malzemelerini korkunç bir şekilde çarpar. Barry tam bu esnada kimsenin hayal dahi edemeyeceği süper güçler kazanır. Artık inanılmaz hızlı bir şekilde hareket edebilmektedir. Kendi şehri olan Central City'nin suçlularının karşısında durabilecek bir süper kahramanı vardır.

    Film, 4 Kasım 2022'de izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top