Hesabım
    Joaquin Phoenix’li ‘C’mon C’mon’, New York Film Festivali'nde

    Festival, birçok önemli filmi seçkisine dahil etti

    New York Film Festivali, 59. kez düzenlenecek festival için kadrosuna “Dune”, “The French Dispatch”, “Red Rocket”, “The Lost Daughter” ve Mike Mills'in, Joaquin Phoenix'li “C'mon C'mon” filminin gösterimleri de dahil olmak üzere birçok yeni film ekledi. Seçkiye eklenen diğer filmler arasında, Mamoru Hosoda'nın “Belle”, Charlotte Gainsbourg'un “Jane by Charlotte”, Marco Bellocchio'nun “Marx Can Wait” ve Joanna Hogg'un “The Souvenir”i yer alıyor.

    "C'mon C'mon", New York prömiyerini NYFF59'da yapacak ve "Beginners" ve "20th Century Women" yönetmeni Mills'in son filmi izleyiciyle buluşacak. Phoenix, dünyanın belirsiz geleceği hakkında ABD'deki çocuklarla röportaj yaptığı bir projede yer alan duygulu, iyi kalpli bir radyo gazetecisini canlandırıyor. Film, onu, akıl sağlığı sorunları olan 8 yaşındaki yeğenine hiç beklemediği bir şekilde bağlanırken bulur ve birlikte bir kros yolculuğuna çıkarlar. Filmde, Gaby Hoffmann ve çocuk yıldız Woody Norman da yer alıyor. Film, festival sonrası A24 tarafından piyasaya sürülecek.

    Denis Villeneuve'nin “Dune”, Wes Anderson'ın “The French Dispatch”, Sean Baker'ın “Red Rocket” ve Maggie Gyllenhaal'ın “The Lost Daughter”ı da dahil olmak üzere diğer filmlerin çoğu Cannes'da ilk kez gösterime girdi ya da önümüzdeki ay Venedik'te gala yapacak. NYFF59'da Denzel Washington ve Frances McDormand'ın oynadığı “The Tragedy of Macbeth”in galası, Jane Campion'un “The Power of the Dog”unun çzel gösterimi ve daha fazlasını içeren bir dizi film yer alıyor.

    NYFF59, yüz yüze gösterimlerin yanı sıra seçkin açık hava ve sanal etkinliklere de yer verecek. Dağıtımcı ve film yapımcısı ortaklarına yanıt olarak ve ülke genelinde geri dönen festivaller ve salonların yeniden açılması ışığında NYFF, bu yıl için sanal gösterimler sunmayacak. NYFF mekanlarındaki tüm personel, izleyiciler ve film yapımcıları için aşı kanıtı gösterme zorunluluğu taşıyacak. Festival, 24 Eylül - 10 Ekim tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top