Hesabım
    Samantha Morton, Weinstein Davasını Anlatan Filmin Kadrosunda

    Filmin arkasında Universal şirketi var.

    The Guardian

    Yakın zamanda The Walking Dead'de yer alan Samantha Morton, Universal Pictures'ın New York Times muhabirlerinin gözden düşmüş yapımcı Harvey Weinstein tarafından işlenen cinsel istismarı ortaya çıkarması üzerine çektiği She Said'in yüksek profilli kadrosuna katıldı. Annapurna Pictures ve Plan B Entertainment, halihazırda New York'ta çekimleri devam eden uzun metrajlı projenin yapımcılığını üstleniyor.

    Carey Mulligan ve Zoe Kazan, yıllarca süren tacizleri detaylandırmaya yardımcı olan, etkili Hollywood ve New York figürünü çökerterek #MeToo hareketinin başlamasına yardımcı olan ve bu anlamda dönüm noktası niteliğindeki 2017 ifşasının arkasındaki gazeteciler Megan Twohey ve Jodi Kantor olarak rol alıyorlar. Kadroda ayrıca, Times'ın soruşturma departmanı editörünü canlandıran Patricia Clarkson ve gazetenin baş editörü Dean Baquet'i oynayacak olan Andre Braugher var.

    Morton, Weinstein'ın tacizine katlanan eski bir asistanı Zelda Perkins'i oynayacak. Filmin senaryosunu Rebecca Lenkiewicz, ikilinin gerçek belgeleri ve anılarından oluşan She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement kitabından uyarladı. Filmi, Netflix'in eleştirmenlerce beğenilen mini dizisi Unorthodox için Primetime Emmy Ödülü kazanan Maria Schrader yönetecek. Brad Pitt, Dede Gardner ve Jeremy Kleiner, Plan B adına yapımcılık görevini üstlenecek.

    Plan B ve Annapurna, She Said'i seçmek için 2018'de bir araya geldi. Universal'ın vp prodüksiyonu Lexi Barta, stüdyo adına projeye nezaret ediyor. İki kez Oscar adayı olan Morton, Darren Aronofsky'nin Brendan Fraser ve Sadie Sink'in de rol aldığı draması The Whale'ın çekimlerini kısa süre önce tamamladı ve şu anda 16. yüzyıl Fransa'sında geçen bir dönem draması olan The Serpent Queen'de başrol oynamak için yapım aşamasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top