Hesabım
    Weinstein Davasını Anlatan ‘She Said’in Vizyon Tarihi Belli Oldu

    Filmin başrollerinde Carey Mulligan ve Zoe Kazan yer alıyor

    Harvey Weinstein'ı deviren ve #MeToo hareketini ateşleyen cinsel taciz soruşturmasının dramatik bir yeniden anlatımı olan “She Said”, gelecek yıl sinemalarda olacak. Universal Pictures yapımı film, 18 Kasım 2022'de vizyona girecek. Carey Mulligan ve Zoe Kazan'ı başrolde, birlikte Hollywood'da cinsel saldırı konusunda yıllardır süren sessizliği bozan ve kültürel bir hesaplaşmayı ateşleyen New York Times muhabirleri Megan Twohey ve Jodi Kantor olarak izleyeceğiz.

    Film, sonunda cinsel saldırı ve üçüncü derece tecavüz suçlamalarıyla 23 yıl hapis cezasına çarptırılan güçlü film yapımcısı aleyhindeki onlarca yıllık iddiaları ortaya çıkarma ve ifşa etme çabalarına odaklanacak. Kantor ve Twohey, Ekim 2017'de yayınlanan ve Weinstein'ın 1990'lara dayanan olaylarda, kendilerini taciz ettiğini iddia eden çok sayıda kadının ayrıntılı dosyalarını yayınlayan hikaye üzerindeki çalışmaları nedeniyle Pulitzer Ödülü kazandı.

    Weinstein'ın düşüşünün ardından, Les Moonves, Kevin Spacey, Matt Lauer ve Brett Ratner gibi yüksek profilli bazı Hollywood figürleri de cinsel tacizle suçlandı. Filmi, Netflix'in mini dizisi “Unorthodox”u da içeren kariyere sahip Maria Schrader yönetiyor. Rebecca Lenkiewicz (“Ida,” “Colette”), Twohey ve Kantor'un çok satan kitabı “She Said: Breaking the Sexual Tacisment Story That Helped A Movement Ignite a Movement”tan uyarlanan senaryoyu kaleme aldı. Prodüksiyon bu yaz sonlarında başlayacak.

    “She Said”in yapımcıları arasında Plan B Entertainment adına Brad Pitt, Dede Gardner ve Jeremy Kleiner yer alıyor. Annapurna'nın kurucusu Megan Ellison, Sue Naegle ile birlikte filmin yürütücü yapımcılığını üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top