Hesabım
    Josh Lucas, Politik Gerilim "Lilly"de Patricia Clarkson ve Thomas Sadoski'ye Katılıyor

    Politik gerilimin başrol oyuncuları belli oldu

    Getty Images

    Josh Lucas (Ford v Ferrari), ekim ayında sete girecek olan siyasi gerilim Lilly'de Oscar adayı Patricia Clarkson (Sharp Objects) ve Tony ödüllü Thomas Sadoski'ye (The Newsroom) katılacak. Patricia Clarkson, Başkan Obama'nın ilk yasasını adını verdiği Alabama kadını Lilly Ledbetter'ın hayatına dayanan filmde başrol oynuyor ve hikaye, bir kişinin hayatını adalet için tehlikeye atmanın psikolojik sonuçlarını irdeliyor.

    Sosyal adalet temalı dramanın odağında, Lilly (Clarkson) ve hayatı tehdit eden zorluklara ve önemli aile çekişmelerine rağmen karısının yanında duran bir adam olan kocası Charles (Lucas) arasındaki aşk hikayesi var. Daha önce de duyurulduğu gibi Sadoski, Ledbetter'ın yasal savaşlarını yöneten Birmingham sivil haklar avukatı Jon Goldfarb'ı oynuyor.

    Rachel Feldman, Adam Prince'le birlikte yazdığı bir senaryodan filmi yönetiyor. Bağımsız olarak finanse edilen filmin yapımcılığını J. Todd Harris (The Trial of the Chicago 7), Kelly Ashton (Red Joan), Simone Pero (The Tale), Christine Schwarzman (Mean Girls on Broadway) ve Kerianne Flynn (This Changes Everything) üstlenecek.

    Lucas en son, Universal'ın Purge serisinin beşinci filminde görüldü. Yakın zamanda yaklaşan basketbol drama dizisi Long Slow Exhale'in prodüksiyonunu tamamladı. Diğer filmler arasında Oscar adayı drama Ford v Ferrari, The Lincoln Lawyer, A Beautiful Mind, American Psycho, J. EdgarGlory Road ve Sweet Home Alabama sayılabilir. Lucas, Broadway'deki ilk çıkışını 2005 yılında Tennessee Williams'ın The Glass Menagerie'sinde yaptı. Ayrıca Uma Thurman'ın karşısında The Parisian Woman'da rol aldı.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top