Hesabım
    Prenses Diana'nın Hayatını Anlatan "Spencer"dan İlk Fragman!

    Kristen Stewart'lı Spencer fragmanı yayında!

    Pablo Larrain'in imzasını attığı Spencer filminden resmi bir fragman paylaşıldı. Kristen Stewart'ın yıldızı olduğu Spencer, Prenses Diana'nın gizemli bir ölümle sonlanan yaşamını anlatıyor. Neon film şirketi aracılığıyla izleyici karşısına geçecek olan Spencer'ın fragmanında Prenses'in saray yaşamından kesitler, ikonik kostümlerinden izlenimler, Diana'nın kameralardan rahatsız olarak kaçma anları gibi detaylara tanık oluyoruz.

    Spencer fragmanı bizleri Lou Reed'in Perfect Day parçası ile karşılıyor. Geçtiğimiz gün de filmden bir poster paylaşılmıştı. Posterde Diana Spencer'ın görkemli kostümüyle dramatik bir şekilde kameralardan kaçma anına tanıklık ediyorduk. Spencer, 1981 yılında Prens Charles ile evlenen ve 1991 yılında boşanma kararı alan Diana Frances Spencer’ın hayat hikayesini konu ediyor. Norfolk'taki sarayda geçirdikleri son Noel tatiline odaklanılan filmde Prens Charles ile olan evliliğinin artık sonuna gelindiğini düşünen Diana’nın bir gün kendisini kraliçe yapacak olan yoldan ayrılmaya karar verdiği zamanlar gözler önüne seriliyor.

    Jackie, No, Neruda gibi yapımlarda imzası bulunan Pablo Larrain, Spencer'ın yönetmenliğini yaptı. Senaryosunu ise Peaky Blinders ve Locke ile tanınan Steven Knight kaleme aldı. Spencer'da Jack Farthing, Prens Charles'ı canlandırıyor. Ayrıca Timothy SpallSean Harris ve Sally Hawkins açıklanmayan rollerle karşımıza çıkacak. Prenses Diana son zamanlarda The Crown sayesinde fazlasıyla konuşuldu. Emma Corrin geçtiğimiz sezon boyunca Diana'ya hayat verdi. Gelecek sezonda ise Elizabeth Debicki'yi Prenses Diana olarak izleyeceğiz.

    Spencer, 5 Kasım tarihinde yurt dışında vizyona girecek. Ülkemizdeki tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top