Hesabım
    Serinin Yeni Filmi "The King's Man: Başlangıç"tan Altyazılı Fragman

    Filmden, heyecanı artıracak yeni fragman yayınlandı

    Çok sevilen aksiyon serisinin yeni filmi “The King’s Man: Başlangıç”tan altyazılı yeni bir fragman yayınlandı. 24 Aralık’ta Türkiye sinemalarındaki yerini alacak olan film, 2014 yılında seriyi başlatan Kingsman: The Secret Service ve 2017 yapımı devam filmi Kingsman: The Golden Circle'dan sonraki üçüncü film olma özelliği taşıyor. Serideki bütün filmleri Matthew Vaughn yönetti.

    Filmin resmi özetine göre; "Tarihin en kötücül tiranları ve suçlularından oluşan bir grup, milyonlarca insanı yok etmek için bir savaş çıkarmak üzere güçlerini birleştiriyor. Onları durdurabilecek yegane kişi ise zamana karşı amansız bir yarışa girmek zorunda. "The King's Man: Başlangıç" filmiyle tarihin ilk bağımsız istihbarat teşkilatının kökenlerini keşfetmeye hazır olun."

    Ülkemizdeki gösterim adıyla “The King's Man: Başlangıç” filminin oyuncu kadrosunda Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel BrühlDjimon Hounsou ve Charles Dance gibi önemli isimler yer alıyor. Orijinal ismiyle The King's Man, sevdiğimiz hikayenin ilk zamanlarına ışık tutuyor.

    Filmin yapımcıları Matthew Vaughn, David Reid ve Adam Bohling olurken, idari yapımcıları Mark Millar, Dave Gibbons, Stephen Marks, Claudia Vaughn ve Ralph Fiennes'tan oluşuyor. "The King's Man: Başlangıç", Mark Millar ve Dave Gibbons'ın "The Secret Service" adlı çizgi romanından uyarlandı. Hikâye, Matthew Vaughn'a ait ve senaryo da Matthew Vaughn ve Karl Gajdusek imzasını taşıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top