Hesabım
    Mickey Rourke'lu "Replica"nın Çekimleri Başlıyor

    Filme iki yıldız oyuncu daha eklendi

    Mickey Rourke (The Wrestler), Alexandra Grey (MacGyver) ve Jeremy Luke (Don Jon), bu ay Los Angeles'ta başlayacak olan Replica filminde rol alacaklar. Film, Mississippi'deki küçük memleketinden Kaliforniya'ya bir aktris olma hayalinin peşinde koşan, bir Afrikalı-Amerikalı trans kadın olan Tonya'yı (Grey) takip edecek.

    Los Angeles'a, hayalleri için giderken, yanlışlıkla Los Angeles'ın banliyölerindeki mahallelerde mahsur kalır ve neo Nazi olan düşük seviyeli bir meth satıcısı Mickey (Luke) ile tanıştırıldıktan sonra cesur bir dünyaya kapılır. Ancak, kendilerini acımasız uyuşturucu tacirlerinin avı olarak buldukları anda birbirlerine aşık olmaya başlarlar.

    Paul Tully'nin yazıp yönettiği drama filmin diğer önemli oyuncuları arasında Nicholas Turturro (BlacKkKlansman), Noel Gugliemi (The Fast & The Furious), Naomi Grossman (American Horror Story), Kirby Bliss Blanton (Project X), Alexander James Rodriguez (Missing Link) ve Leila Almas Rose (Gotham) yer alıyor.

    Rose ayrıca, Jaime Zevallos, Brian Metcalf, Freddy Giorlando ve Ryan Olson ile birlikte yapımcı olarak, Micaiah Robnett ise Elusive Tiger ile birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Filmin çekimleri bu ay içinde başlayacak, vizyon tarihi için kesin bir duyuru yok ama 2022'nin sonlarında filmi izlememiz muhtemel görünüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top