Hesabım
    Sam Elliott, Laurence Fishburne ve Mickey Rourke Aynı Dizide!

    Peacock, yeni dizisi için güçlü bir kadro kuruyor

    Peacock, “MacGruber” dizisinin kadrosuna Sam ElliottLaurence Fishburne ve Mickey Rourke'u ekledi. Oyunculuk efsanelerinden oluşan üçlü, daha önce adı duyurulan Will ForteKristen Wiig ve Ryan Phillippe'e katılıyor. Sekiz bölümlük dizide, on yılı aşkın bir süredir hapishanede çürüyen Amerika'nın nihai kahramanı ve über vatansever MacGruber (Forte)'ın serbest bırakılmasından sonra yaşananlar anlatılıyor.

    MacGruber, geçmişten gelen gizemli bir kötü adamı, Tuğgeneral Enos Queeth'i (Rourke) devirmekle görevlendirilir. Tüm dünya hedef tahtasındayken, MacGruber kötü güçleri yenmek için eski takımı Vicki St. Elmo (Wiig) ve Dixon Piper'ı (Phillippe) yeniden bir araya getirmek zorundadır. Rourke, “9 1/2 Weeks”, “Diner” ve “Rumble Fish” gibi erken dönem film rolleriyle tanınır. 2000'lerin başında bir kariyer canlanması gördü ve “The Wrestler” filmiyle Oscar adaylığı kazandı. daha sonra “Sin City”, “Domino” ve “Iron Man 2” gibi filmlerde başrol oynadı.

    Elliott, MacGruber'ın babası Perry olarak yer alacak. Yıllar içinde birbirlerinden uzaklaşmış olsalar da, MacGruber başarılı olmayı umuyorsa babasının bilge rehberliğine ihtiyaç duyacaktır. Elliot, “A Star Is Born”daki rolüyle en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Oscar adaylığı aldı. Ayrıca; “The Big Lebowski”, “Tombstone”, “We We Were Soldiers” ve “The Man Who Killed Hitler and Then the Bigfoot” gibi filmlerle tanınıyor.

    Fishburne, tüm ABD ordusunun saygısını kazanan, yüksek madalyalı bir asker olan General Barrett Fasoose'u oynayacak. Şanlı kariyerine ek olarak, şu anda MacGruber'in eski karısı Vicki St. Elmo ile evlidir. Oyuncu, 1994 yılında “What's Love Got To Do with It” filmindeki başrolüyle Oscar'a aday gösterildi. Ayrıca “Matrix”, “John Wick” filmleri, “Apocalypse Now” ve “The Tuskegee Airmen”de rol aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top