Hesabım
    Candyman, Amerika Gişesine Hızlı Girdi

    Film, hafta sonu gişesine damga vurdu

    Amerika gişesinin son hafta sonu galibi korku filmi Candyman oldu. 27-29 Ağustos hafta sonu verilerine göre, ilk haftası olan Candyman, 22.3 milyon dolar hasılat elde etti ve sağlam bir açılış gerçekleştirdi. Listenin ikinci sırasında ise geçtiğimiz haftanın lideri Free Guy yer aldı. Free Guy'ın hafta sonu hasılatı ise 13.5 milyon dolar olarak kayıtlara geçti.

    Üçüncü sırada animasyon filmi Paw Patrol yer aldı. Film, hafta sonunda 6.6 milyon dolarlık bir gelir elde etti. Dördüncü sırada, aksiyon filmi Jungle Cruise yer aldı ve hafta sonunda 5 milyon dolar hasılat elde etti. İlk beşe girmeyi başaran ve 5. sırada yer alan son film ise devam filmi Don’t Breathe 2 oldu ve üç günde 2.8 milyon dolar hasılat elde etti.

    Altıncı sırada, bir biyografi filmi olan Respect yer aldı. Film, hafta sonunda 2.1 milyon dolar hasılat elde etmeyi başardı. Yedinci sırada, geçtiğimiz haftalarda liderlik elde eden DC filmi Suicide Squad yer aldı. Toplam hasılatı 50 milyon doların üzerine çıkan film, son hafta sonundaki üç günde 2 milyon dolar hasılat elde etti.

    Sekizinci sırada, 1.6 milyon dolar hasılatla The Protege yer alırken, dokuzuncu sırada 1.2 milyon dolar hasılat elde eden The Night House yer aldı. Bu sayede, listenin çoğunluğunu korku filmleri oluşturmuş oldu.

    İlk 10'a girmeyi başaran son filme gelirsek, bütük tartışmaların yaşandığı Black Widow'u görüyoruz. Film, hafta sonu 855 bin dolar gelir elde etti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top