Hesabım
    Amerika Gişesinde "F9" Liderliği Devam Ediyor

    Seyirci, yavaş yavaş sinemalara dönüyor

    Aşıların artması ve yasakların kalkması hem ülkemiz, hem de yurt dışında sinema salonlarına dönüşü hızlandırdı. Amerika'da 4 Temmuz Bağımsızlık Günü'ne denk gelen hafta sonu, Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi F9: The Fast Saga, $24 milyon dola hasılat elde etti ve liderliğini bırakmadı. Elbette, normal bir hafta sonu için rakam hala oldukça düşük ama pandemiye göre değerlendirince umut verici. Hızlı ve Öfkeli'nin birkaç güne toplam hasılatının da 500 milyon doları geçmesi bekleniyor.

    Listenin ikinci sırasında 2017 yapımı Patron Bebek (The Boss Baby) animasyon filminin devamı olan Patron Bebek 2: Aile Şirketi (The Boss Baby: Family Business) yer alıyor. İlk vizyon haftası olan filmin üç günlük hasılatı 17,3 milyon dolar oldu. Listenin üçüncü sırasında ise Arınma Gecesi (Purge) serisinin beşinci filmi olan Arınma Gecesi: Sonsuza Dek (The Forever Purge) bulunuyor. Yine ilk vizyon haftası olan film üç günde 12,75 milyon hasılat elde etti.

    Listenin ilk üç sırasında da Universal filmlerinin olması dikkat çekici bir detay oldu. Altıncı hafta sonunu geride bırakan Sessiz Bir Yer 2 (A Quiet Place Part II), 4,2 milyon dolarla listenin dördüncü sırasında yer alırken; Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson ve Salma Hayek'li devam filmi The Hitman's Wife's Bodyguard ise üçüncü hafta sonunda kazandığı 3 milyon dolarla beşinci sırada yer aldı.

    1-  F9: The Fast Saga -  24 milyon dolar         

    2-  The Boss Baby: Family Business - 17.3 milyon dolar

    3-  The Forever Purge - 12.75 milyon dolar

    4-  The Quiet Place Part II - 4.2 milyon dolar

    5-  The Hitman's Wife's Bodyguard - 3 milyon dolar

    6-  Cruella - 2.5 milyon dolar

    7-  Peter Rabbit 2: The Runaway - 2.2 milyon dolar

    8-  The Conjuring: The Devil Made Me Do It - 1.2 milyon dolar

    9-  In the Heights - 1.2 milyon dolar

    10- Zola - 1.2 milyon dolar

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top