Hesabım
    Jason Statham, Sylvester Stallone, 50 Cent ve Megan Fox: "The Expendables 4"

    Yeni The Expendables'ın kadrosu genişliyor!

    Aksiyon yıldızları asla ölmez, sadece yeniden yüklenirler. Lionsgate ve Millennium Media, aksiyon serisi The Expendables'ı başka bir tur için geri getiriyor. Önceki üç bölümde yer alan Jason Statham, Dolph LundgrenRandy Couture ve Sylvester Stallone, dördüncü bölümde rollerini yeniden üstlenmeye hazırlanıyorlar. Dublörlükten yönetmenliğe geçiş yapan Scott Waugh'un (Need for Speed) yöneteceği filmde dörtlüye katılan isimler arasında Curtis “50 Cent” JacksonMegan Fox ve Tony Jaa yer alıyor. Prodüksiyonun ekim ayında başlaması planlanıyor.

    Spenser Cohen senaryoyu Max Adams ve John Joseph Connolly'nin revizyonlarıyla yazdı. Ayrıntılar gizli tutuluyor ama hikaye bir kez daha bir grup kıdemli paralı askere odaklanacak. 2010'ların başlarındaki ilk filmlerin odak noktası Stallone olsa da, kaynaklar bu kez Statham'ın en büyük silaha sahip olacağını söylüyor. Fox ise kadın başrol olarak seriye heyecan verici bir yön getirecek.

    Statham ayrıca, Kevin King Templeton'ın yanı sıra Millennium'dan Les Weldon, Yariv Lerner, Jeffrey Greenstein ve Jonathan Yunger'la birlikte yapımcılık yapıyor. Lionsgate Motion Picture Group'un satın alma ve ortak yapım başkanı Jason Constantine yaptığı açıklamada, "Bu yıldızları sınırsız bir aksiyon filmi için bir araya getirmek çok eğlenceli. Yeni film çıtayı yükseltecek ve şimdiye kadarki en büyük, en çetin macera olacak.” dedi. Millennium başkanı Jeffrey Greenstein, "Patlamış mısır eğlencesi garantili." diye ekledi.

    Stallone ilk filmi yönetti ve senaryoyu David Callaham'la birlikte yazdı. 2010'da vizyona giren ilk film, 1980'lerin aksiyon filmlerindeki en büyük isimleri bir araya topladı ve onları güreş yıldızları, uluslararası dövüş sanatları yıldızları ve daha yeni aksiyon yıldızlarıyla bütünleştirdi. Üç filmin (diğerleri 2012 ve 2014'te sinemalarda gösterime girdi) dünya çapında 829 milyon dolardan fazla gelir elde etmesiyle seri, işe yarayan bir formül olduğunu ispatladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top