Hesabım
    Joel Edgerton ve Sigourney Weaver, Paul Schrader Gerilimi 'Master Gardener'da!

    Suç geriliminin başrol oyuncuları belli oldu

    Gerhard Kassner, Berlinale / AP

    Joel Edgerton ve Sigourney Weaver, türün ustası Paul Schrader'ın yeni suç gerilim filmi “Master Gardener”da rol alacak. Schrader, “First Reformed” filminin senaryosuyla Oscar radarına yıllar sonra tekrar girdikten sonra çalışmalarını artırdı. Şaşırtıcı bir şekilde, şimdiye kadar yapılmış en iyi filmlerden bazılarını kaleme almasına rağmen Firts Reformed, onun ilk adaylığı oldu.

    Schrader'ın yeni draması “The Card Counter”, Venedik Film Festivali'nde görücüye çıkıyor. Daha önce “Taxi Driver” ve “Raging Bull” gibi işlerde ruhun karanlık derinliklerine inmişti. Schrader'ın bir sonraki gezisinde Edgerton, karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan, bir Amerikan arazisinde çalışan usta bahçıvanı oynayacak. Weaver, Edgerton'ın karakterinin, onun asi ve sorunlu büyük yeğenini yeni bir çırak olarak üstlenmesini talep eden zengin bir işveren olarak başrol oynayacak. Daha sonra kaos başlayacak!

    Schrader, yaptığı açıklamada, "Fikir ilk başladığında, erkek karakter kahramanlarımdan biriydi ama sonra bu iki kadın araya girdi ve daha karmaşık ve benzersiz bir şey oldu." dedi. Edgerton, kısa süre önce “The Green Knight” ve “Underground Railroad”da rol aldı. “Bright”ın devam filminde rol alması ve “The Brutalist”te yer alması planlanıyor.

    Weaver'ın kredileri "Alien" ve "The Ice Storm" arasındaki geniş bir tür havuzunu içeriyor. Yakın zamanda “My Salinger Year”da rol aldı ve “Avatar”ın gelecek devam filmlerinde görünecek. Schrader'ın “The Card Counter”ında çalışan HanWay Films, uluslararası satış ve dağıtımı yönetecek. Şirket, Kuzey Amerika hak satışını David Gonzales ile birlikte temsil ediyor. “Master Gardener”, aynı zamanda filmi yönetecek olan Schrader'ın orijinal senaryosuna dayanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top