Hesabım
    Sürpriz Steven Soderbergh Filmi, TIFF'de Özel Gösterim Aldı

    Soderbergh, hiç duyurmadığı filmini Toronto'da gösterecek

    HBO Max / Warner Bros.

    Yönetmen Steven Soderbergh, daha önce hiç görülmemiş yepyeni bir filmle Toronto Uluslararası Film Festivali'nde (TIFF) özel, sürpriz bir gösterim sergiliyor. TIFF başkanları Joana Vicente ve Cameron Bailey, perşembe günü dünya prömiyeri gösterimini duyurdular ve etkinliğin "Soderbergh ile çok gizli işbirliği" içinde programlandığını açıkladılar. Tam tarihi daha sonra açıklanacak olan gizemli gösterimin ayrıntıları da aynı duyuruda bildirilecek.

    Oscar ödüllü yönetmenin, Don Cheadle ve Benicio Del Toro'nun başrolde olduğu son filmi “No Sudden Move”, temmuz ayında HBO Max'te gösterime girdi. Vicente ve Bailey, özel etkinliği duyuran bir açıklamada, "Alay edecek bir sürpriz unsurumuz olmasaydı TIFF olmazdı ve bu yıl, bir TIFF arkadaşı Steven Soderbergh'den geliyor. Şehirde şimdiden hissedebildiğimiz heyecan ve beklentiden ilham alıyoruz. Herkes için zorlu bir dönem oldu ve o kadar harika ki tam yedi gün içinde uluslararası, ulusal ve yerel izleyicileri, endüstri konuklarını, gazetecileri ve film yeteneklerini unutulmaz bir TIFF 2021 için tekrar ağırlayabileceğiz." dedi. 

    Soderbergh, 9-18 Eylül tarihleri ​​arasında düzenlenecek olan 46. festivale bizzat katılan birçok önemli film yapımcısından sadece biri. Denis Villeneuve, yıldız Rebecca Ferguson ile birlikte bilim kurgu destanı “Dune”u tanıtmak için hazır olacak ve ayrıca TIFF Ebert Yönetmen Ödülü'nü de alacak. Variety, perşembe günü erken saatlerde, festivalin 18 Eylül Cumartesi günü saat 19.00'daki son gününde yayınlanacak olan Tribute Awards'ta görüntü yönetmeni Ari Wegner'i Variety Artisan Ödülü ile onurlandıracağını duyurdu.

    Festivale katılması beklenen diğer isimler arasında Clifton Collins Jr., Lily-Rose Depp, Andrew Garfield, Richard Jenkins, Keira Knightley, Haley Lu Richardson, Josh O'Connor, Alison Pill, June Squibb, Sigourney WeaverMare Winningham ve Stephen Chbosky yer alıyor. Ayrıca, Ben Platt ve “Dear Evan Hansen” oyuncu kadrosu da festivalde yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top