Hesabım
    Netflix Korkusu "No One Gets Out Alive"dan Fragman

    Kimse sağ çıkamayacak!

    Netflix, No One Gets Out Alive'ın fragmanını ve posterini yayınladı. Adam Nevill'in aynı adlı ödüllü kitabına dayanan filmin hikayesi genç bir göçmen kadın hakkında. Genç kadın bir pansiyonda kalır ve kendini kaçınılmaz bir kabusla karşı karşıya bulur. No One Gets Out Alive, 29 Eylül'de tüm dünyada Netflix'te yayınlanacak.

    The Imaginarium (bir başka Netflix korku filmi The Ritual'ın arkasındaki aynı prodüksiyon şirketi), tarafından seçilen yönetmen Santiago Menghini, "Adam Nevill'in romanında yarattığı karanlık ve çıplak dünyaya çekildiğini" açıkladı ve bunun başta bir baskı yarattığını söyledi. Menghini, "Hikayenin kendine özgü uğursuz hissi ve dünyanın sert tasviri nedeniyle filme çekildim. Hikayenin, giderek kadın kahramanına yaklaşan kendine özgü bir tonu ve özünde, filmde yakalamak istediğimi bildiğim esrarengiz bir gizem vardı. Yaparken çok eğleneceğim ve yapmam gereken bir film olduğu açıktı." dedi.

    Yönetmen ayrıca, David Fincher yönetmenliğindeki Panic Room gibi filmlerden ve The Haunting of Hill House gibi dizilerden, No One Gets Out Alive'ın estetiğini oluştururken ilham aldığını ve "öngörülen bir özelliği yansıtmak istediğini" söyledi. Baş karakter Ambar (Cristina Rodlo) kendini orada kalmış vaziyette buluyor. Fragmanda bu yapımların etkilerinin olduğu çok açık, ancak film, Rodlo'nun yaratıcı yeteneklerini de sergiliyor.

    Menghini'nin yönettiği, aynı isimli romandan uyarlanan filmin senaryosunu Jon Croker ve Fernanda Coppel kaleme aldı. Filmde, Rodlo'nun yanı sıra Marc Menchaca da rol alıyor. Jonathan Cavendish ve Will Tennant filmin yapımcılığını üstlenirken, Andy Serkis, David Bruckner, Philip Robertson, Nevill ve Croker baş yapımcı olarak görev yapıyor. No One Gets Out Alive, 29 Eylül'de tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top