Hesabım
    Joaquin Phoenix'li Mike Mills Filmi "C'mon C'mon"dan Fragman

    A24, festivallerin gözdesi filmin fragmanını paylaştı

    A24, çarşamba günü, yazar-yönetmen Mike Mills'in, Joaquin Phoenix'in Joker'le En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanmasından bu yana ilk rolünü oynadığı yeni filmi C'mon C'mon'un resmi fragmanını yayınladı. Film, Amerika İşçi Bayramı hafta sonu boyunca, Telluride Film Festivali'ndeki dünya prömiyeri sonrasında gösterilecek ve yolculuğuna başlayacak.

    Stüdyo, ödül sezonuna ertelenen siyah beyaz film için kasım ayında genel gösterim yapacak ama henüz kesin bir tarih belirlemedi. Film, ay sonunda New York Film Festivali'nin Spotlight bölümünde oynayacak. Mills'in kendisine Orijinal Senaryo Oscar adaylığı kazandıran 2016 draması 20th Century Women'ın devamı niteliğindeki filmde Phoenix, son projesiyle ABD'deki çocuklarla dünyadaki durum hakkında röportajlar yaptığı belgesel yapımcısı Johnny rolünde yer alıyor.

    Johnny, 8 yaşındaki yeğeni Jesse (Woody Norman) ile Los Angeles'tan New York'a ve sonunda New Orleans'a yaptığı seyahatler sırasında belirsiz ama dönüştürücü bir ilişki kurar. Filmde ayrıca Gabby Hoffmann yer alıyor. Duygusal fragman, Los Angeles'tan New York'a Johnny ve Jesse arasındaki ilişkiye dair kısa bir bakış sunarken, Johnny'nin, Claire A. Nivola'nın 2014 çocuk kitabı Star Child to Jesse'den yatakta okuma pasajlarını seslendirmesiyle hikayeye bakışı gözler önüne seriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top