Hesabım
    Nicolas Cage, Western Filmi ‘The Old Way'de Rol Alacak

    Cage, ilk kez bir western filminde yer alacak

    Pig'deki beğeni toplayan performansından sonra Nicolas Cage, yaklaşmakta olan Western filmi, The Old Way'de başrol oyuncusu olmak için anlaşmayı imzaladı. Daha önce duyurulan Butcher's Crossing'le birlikte, bu proje, ünlü aktörün ilk kez geleneksel bir Western'in parçası olacağı ve iki filmin de Montana'da arka arkaya çekileceği bildirildi.

    The Old Way, eski ve ölümcül hayattan emekli olan ve şimdi bir market işleten Colton Briggs (Cage tarafından oynanan) adlı emekli bir silahşörü takip ediyor. Bir haydut çetesi kasabaya gelip karısını öldürdüğünde, kılıfını ve tabancasını geri alır ve şaşırtıcı bir ortakla intikam almak için yola çıkar: 12 yaşındaki kızı. Filmin senaryosu Carl W. Lucas tarafından yazıldı ve Brett Donoww (Acts of Violence) yönetmenlik görevini üstlendi.

    Cage, yaptığı açıklamada; "The Old Way ve Butcher's Crossing... Batı'da doğup büyüdüğüm için, bu başka bir iyi eşleşme ve uzun zamandan beri düşünülüyordu. Hem Briggs, hem de Miller'ın karmaşık karakterleri beni heyecanlandırıyor ve kendimi buna mecbur bırakıyorum. Çünkü, 57 yaşında oynamak için yeni bir zemin bulmak beni heyecanlandırıyor.” dedi.

    Yönetmen Donoww, ilk Western filminde Cage ile çalışmanın ne kadar büyük bir ayrıcalık olduğu konusunda da bir açıklama yaptı. Donoww, "Ünlü kariyerinin ilk Western filminde Nick'le çalışmak hem bir onur hem de ayrıcalıktır. Cage, Briggs'in karakterini özetlemekle kalmıyor, aynı zamanda yönetmenin sadece birlikte çalışmayı hayal ettiği mükemmel bir profesyonel. bu esrarengiz karaktere hayat verin.Üç kız babası olarak, bir babanın ve kızı ve duygusal keşif yolculukları.” The Old Way için henüz bir çıkış tarihi yok.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top