Hesabım
    Benedict Cumberbatch, Scott Derrickson'ın Doctor Strange 2'den Ayrılmasına Üzülmüş

    Benedict Cumberbatch, Scott Derrickson ve Marvel ayrılığı hakkında konuştu.

    Doctor Strange In The Multiverse of Madness filmi merakla beklenirken filmin başrol oyuncusu Benedict Cumberbatch'ten Scott Derrickson yorumu geldi. Marvel ve Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ın yönetmen koltuğuna oturan Scott Derrickson'ın yolu kreatif farklılıklar nedeniyle ayrışmıştı. Bu nedenle yönetmen koltuğuna Sam Raimi yerleşmişti. Cumberbatch, bunun yaşanmasına üzüldüğünü ifade ediyor.

    Doctor Strange In The Multiverse of Madness, ilk kez San Diego Comic Con 2019'da duyurulmuştu. Öncelikle korku filmi geçmişi olan Scott Derrickson'ın Marvel ile olan yaratıcı anlaşmazlığının, şirket ile yönetmenin yollarını ayırmasına neden olduğu belirtildi. Ardından 2020'nin Şubat ayında ise yönetmenliğini Sam Raimi'nin üstleneceği söylendi. Benedict Cumberbatch, uzun bir sessizlikten sonra ikinci kez Scott Derrickson ayrılığı hakkında konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Marvel'ın bu kararını duyduğum için çok üzüldüm. Benim tercihim böyle olması değildi. Stüdyonun kararına saygı duyuyorum ve çok dostane bir şekilde bu kararın verildiğini biliyorum. Baştakiler beni aradı ve bu konu hakkında konuştu. Yalnızca bunlar oldu. Sam Raimi bu dünyayı iyi bilen güvenli ellerdi. Kendine özgü kuralları vardı. İçerisinde çokça eğlence var, ama heyecan da barındırmalıydı."

    Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ın senaryosu konusunda henüz net bir bilgi paylaşılmadı. Korku türüyle süper kahraman temasını harmanlayacağı biliniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Benedict Cumberbatch'in yanı sıra ilk yapımdan tanıdığımız Chiwetel EjioforBenedict Wong ve Rachel McAdams yer alacak.

    Film, 26 Mart 2022 tarihinde sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top