Hesabım
    Chris Hemsworth, Antrenmanlarla Extraction 2'ye Hazırlanıyor!

    Chris Hemsworth, Instagram'dan yeni bir video paylaştı ve ilgileri üzerine çekti.

    Thor: Love and Thunder ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Chris Hemsworth, Netflix filmi Extraction 2 için antrenmanlı hazırlıklara başladı. Instagram üzerinden paylaştığı video, oyuncunun sıkı çalışmasını gözler önüne serdi. Hemsworth, ağır bir kas geliştirme eğitimi aldığını belirtti.

    Joe ve Anthony Russo'nun yapımcısı olduğu, Joe Russo'nun aynı zamanda senaryosunu kaleme aldığı Extraction 2'nin çekimleri yakında başlayacak gibi görünüyor. Aksiyon türündeki filmin hazırlıklarına Chris Hemsworth başladı. Paylaştığı bir antrenman videosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

    İlk filmin konusu ise şöyleydi: Extraction, silah satıcıları ve kaçakçılara ait bir dünyada, uyuşturucu lordları arasında geçen savaşta piyon olan genç bir çocuğun hikayesini konu ediliyor. Kaçırılıp, dünyanın en ücra şehrine gönderilen Hintli çocuğun işadamı olan babası, oğlunu kurtarması için bir adam kiralar. Tyler Rake adındaki adamın dünyada kaybedecek hiçbir şeyi yoktur. Sorunlu bir adam olan Tyler, çocuğu kurtarmak için ölümü göze alıp tüm yeteneklerini ortaya koymak zorundadır.

    Extraction 2'nin oyuncu kadrosunda Hemsworth dışında kimlerin yer alacağı bilinmiyor. Söylenenlere göre filmin prodüksiyonu Avustralya'dan Çekya'ya taşındı. Böylece çekimler Prag'da yapılacak. Yönetmen koltuğuna ise dublörlük ve dublör eğitmenliği bulunan Sam Hargrave oturuyor. Hargrave'in geçmişi nedeniyle ilk film olan Extraction'daki aksiyon sekansları beğeni kazanmıştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top