Hesabım
    Sally Field, 'Spoiler Alert' Filminin Kadrosunda!

    Film, Michael Ausiello'nun anılarından uyarlanıyor

    Entertainment

    Gazeteci Michael Ausiello'nun trajikomik bir aşk hikayesi olan, çok satan anı kitabından uyarlanan, Focus Features'ın uzun metrajlı film uyarlaması Spoiler Alert'in kadrosuna, iki kez Oscar ödüllü kazanan Sally Field eklendi. Michael Showalter'ın yönettiği filmde, Jim Parsons ve Ben Aldridge'in yer alacağı daha önce duyurulmuştu.

    Showalter ve Field, daha önce Field'ın başrolde olduğu, Showalter'ın yönettiği ve birlikte yazdığı 2015 indie komedi hit filmi Hello, My Name Is Doris'te işbirliği yaptıktan sonra yeniden bir araya geliyor. David Marshall Grant, Dan Savage ve Ausiello'nun senaryosundan gelen Spoiler Alert'in çekimleri sonbaharda New York'ta başlayacak.

    Ausiello (filmde Parsons tarafından canlandırılıyor), 2017 anılarında, partneri fotoğrafçı Kit'in (Aldridge) ölümcül kanser teşhisinden ölümüne kadar geçen 11 ayda ilişkisinin içine düştüğü duygusal girdabın sonuçlarını ortaya koyuyor. Anlatıda, çiftin 14 yıllık romantizmi olan roller-coaster yolculuğuna dair ipuçları yer alıyor. Field, Kit'in annesi Marilyn'i oynayacak.

    Showalter, “Sally Field ile çalışmak kariyerimin en önemli olayı oldu. Onunla tekrar işbirliği yapmak için sabırsızlanıyorum. Bu önemli role çok fazla derinlik ve mizah katacağını biliyorum.” dedi. Showalter, Semi-Formal Productions aracılığıyla Jordana Mollick'le birlikte yapımcı olacak. Parsons, That's Wonderful Productions ortakları Todd Spiewak ve Alison Mo Massey'le birlikte diğer yapımcılar arasında yer alacak. Field, şu sıralarda Adam McKay'in çektiği, 1980'lerde Los Angeles Lakers'ın hikayesinin anlatıldığı yapımın çekimleriyle meşgul.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top