Hesabım
    Sally Field, Lakers Dizisinin Kadrosuna Katıldı

    Lakers hakkındaki diziye bir yıldız isim daha..

    Entertainment Tonight

    Sally Field, HBO’nun 1980’ler Los Angeles Lakers'ı ile ilgili senaryolu dizisi için anlaşmayı imzaladı. Adsız seri, Aralık 2019'da HBO tarafından sipariş edildi. Dizi, sporun en saygı duyulan ve baskın hanedanlarından biri olan 1980'lerin Los Angeles Lakers'ının, Showtime Çağı olarak adlandırılan dönemdeki profesyonel ve kişisel yaşamlarını anlatan bir yapım olarak tanımlanıyor.

    Field, John C. Reilly tarafından canlandırılacak olan, Lakers'ın sahibi Jerry Buss'un annesi Jessie Buss olarak rol alacak. Bekar bir anne olan Jessie, oğluna matematik, para ve hırs aşıladı. Yıllar sonra oğlu başarılı bir iş adamı oldu ve ona güvenilir bir danışman ve muhasebeci olarak başvurdu. Field, kariyerine "Gidget" ve "The Flying Nun" gibi şovlara başlamış olduğu için televizyona yabancı değil. En son “Dispatches from Elsewhere” ve “Maniac” dizilerinde rol aldı. Üç kez Emmy, iki kez Akademi Ödülü ve iki kez Altın Küre kazandı. Filmleri arasında; "Lincoln", "Steel Magnolias", "Norma Rae", "Smokey and the Bandit", "Places in the Heart" ve "Forrest Gump" yer alıyor.

    En son Adrien Brody'nin seriye Lakers teknik direktörü Pat Riley olarak katılacağı duyurulmuştu. Field, Brody ve Reilly dışında dizide, Jerry West rolünde Jason Clarke, Magic Johnson rolünde Quincy Isaiah, Kareem Abdul-Jabbar rolünde Solomon Hughes, Claire Rothman rolünde Gaby Hoffmann, Jeanie Buss rolünde Hadley Robinson, Norm Nixon rolünde DeVaughn Nixon, Linda Zafrani rolünde Molly Gordon, Earvin Johnson Sr rolünde Rob Morgan, Chick Hearn rolünde Spencer Garrett ve Donald Sterling rolünde Kirk Bovill rol alacak.

    Dizi, Jeff Pearlman’ın kurgusal olmayan kitabı "Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s"a dayanıyor. Max Borenstein, yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Adam McKay, Hyperobject Industries aracılığıyla pilot bölümü yöntecek ve yönetici yapımcı olacak. Hyperobject'ten Kevin Messick, Jason Shuman'la birlikte yönetici yapımcılığı da üstlenecek. Jim Hecht hikayeyi birlikte yazdı ve aynı zamanda yönetici yapımcılardan biri olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top