Hesabım
    Yılmaz Erdoğan'lı Suç Filmi "Kin"den Fragman!

    Netflix, filmin ilk fragmanını yayınladı

    Başarılı pek çok yapıma imzasını atan usta kalem ve oyuncu Yılmaz Erdoğan, yeni projesi KİN'le pek yakında Netflix ekranlarında olacak. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği suç filminin yönetmen koltuğunda Türkan Derya oturuyor. Yılmaz Erdoğan, başrolü üstlenmenin yanı sıra, filmin uyarlama senaryosuna da imza attı.

    Çok sevilen ve gişer rekorları kıran Güney Kore yapımı orijinal filmin bir uyarlaması olan Kin'in senaryosunu bizzat Yılmaz Erdoğan kaleme aldı. Erdoğan'a başrollerde ise son dönemin en başarılı oyuncularından Ahmet Mümtaz Taylan'ın dışında yetenekli isimler Cem Yiğit ÜzümoğluRüzgar Aksoy ve Duygu Sarışın eşlik ediyor.  

    Resmi özete göre; "Başkomiser Harun, mesleğinin en büyük ödülünü aldıktan sonra ekip arkadaşlarıyla kutlamaya gider. Ödülden sonra terfi alacağına emin olan Harun, o gece eve dönerken bulunduğu taksideki şoförün saldırısı sonucu kendini savunurken cinayet işler. Ertesi sabah bu cinayet vakası emniyete ulaşır ve Harun, kendi işlediği cinayetin failini aramaya başlar. Hem kaçan ve hem de kovalayan olmanın stresiyle başa çıkmaya çalışırken, bulduğu her ipucu onu çok daha karmaşık bir olayın içine çeker."

    KİN, heyecan dolu hikayesi ile suçun, suçlunun ve masumiyetin ne olduğunu yeniden sorgulatıyor. Film, 8 Ekim 2021’de tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top