Hesabım
    Olivia Wilde'ın "Don't Worry Darling"i 2022'de Vizyona Girecek

    Film, 1950'li yıllara ait bir hikayeyi anlatıyor

    Olivia Wilde'ın yönettiği, başrollerini Florence Pugh ve Harry Styles'ın paylaştığı psikolojik gerilim filmi “Don't Worry Darling”in önümüzdeki sonbaharda vizyona girmesi planlanıyor. Film için şimdilik kararlaştırılan vizyon tarihi 23 Eylül 2022 oldu. 1950'lerde geçen New Line Cinema filmi, kocasıyla birlikte ütopik bir deneysel toplulukta yaşayan ve göz alıcı şirketinin rahatsız edici sırlar saklıyor olabileceğinden endişe etmeye başlayan bir ev kadınını konu alıyor.

    Wilde, pazartesi sabahı vizyon tarihini açıkladı ve filmin “yalnızca sinemalarda” olacağını vurguladı. Ayrıca, Pugh'un havuzda ve daha sonra Styles'ı öperken görüntülerinin olduğu 10 saniyelik bir klip paylaştı. Oyuncu kadrosu, Styles ve Pugh'la birlikte Chris Pine, Wilde, Gemma ChanKiKi Layne ve Nick Kroll'dan oluşuyor. Katie Silberman, senaryoyu Carey ve Shane Van Dyke'nin özel hikayesinden yazdı.

    "Don't Worry Darling"in çekimleri 2020'nin sonlarında Los Angeles'ta başladı, ancak, sette birinin Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine yapım iki haftalığına durduruldu. O dönem, “Jurassic World: Dominion”, “The Batman” ve “The Harder They Fall” filmlerinin molaları da dahil olmak üzere, pandeminin hala yayıldığı ve aşının yaygın olarak erişilebilir olmadığı bir zamanda çekimlere yeniden başlayan birçok film için talihsiz zamanlardı. Film, 2021 yılının Şubat ayında prodüksiyonunu tamamladı.

    Oyunculuk çalışmaları arasında “Tron: Legacy”, “Drinking Buddies” ve “The O.C.”nin yer aldığı Wilde, ilk yönetmenlik deneyimine komedi “Booksmart”'la ulştı. Filmin son derece olumlu karşılandığı göz önüne alındığında, Wilde'ın yönetmenliği, New Line Cinema'nın filmi yapmak için heveslenmesine ve ihale için yarışan 18 şirketi yenmesiyle sonuçlandı. Vertigo Entertainment'tan Roy Lee ve Miri Yoon, Wilde ve Silberman ile birlikte “Don't Worry Darling”in yapımcılığını üstelenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top