Hesabım
    Müzikal Uyarlaması "Dear Evan Hansen"dan Yeni Fragman

    Gösterimi yaklaşan filmin final fragmanı yayında!

    Universal Pictures, Steven Levenson, Benj Pasek ve Justin Paul'un hit Broadway müzikalinden uyarlanan lise filmi Dear Evan Hansen'in son fragmanını yayınladı. Stephen Chbosky'nin yönettiği ve Tony ödüllü rolünü yeniden canlandıran Ben Platt'ın başrol oynadığı Dear Evan Hansen'in 24 Eylül'de vizyona girmesi planlanıyor.

    "Waving Through a Window" adlı şarkıya ayarlanan üç buçuk dakikadan uzun fragman, filmin tüm olay örgüsünü kapsıyor. Sosyal anksiyete bozukluğu olan bir lise öğrencisi olan Evan Hansen, Connor adında bir öğrenci intihar ederek öldüğünde kendini duygusal olarak bunaltıcı bir durumun içinde bulur. Connor'ın ebeveynleri, istemeden onu ve Connor'ı birbirine bağlayarak ve onu tüketmekle tehdit eden bir inceleme dalgası salarak, Evan'ın tek arkadaşı olduğuna inanmaya yönlendirilir. Final fragmanı, eleştirmenlerin filmi güçlendirici temaları ve duygusal hikaye anlatımı nedeniyle selamlayan tanıtım yazıları tarafından rezerve edildi. Şarkı yazarları Pasek & Paul daha önce La La Land ve The Greatest Showman için orijinal parçalar besteledi ve Chbosky, The Perks of Being a Wallflower ve Wonder'ı yönetti.

    Anlayabileceğiniz gibi, bu sezon müzikalleri için harika bir zaman; West Side Story ve Dear Evan Hansen'ın yanı sıra sonbahar sezonunda Lin-Manuel Miranda'nın yönettiği ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi Tick, Tick... Boom! gösterime girecek. Miranda, In the Heights ve Vivo'nun piyasaya sürüldüğü büyük bir yıl geçirdi. Dear Evan Hansen ayrıca, Kaitlyn Dever, Julianne Moore, Amy Adams, Amandla Stenberg'i kadrosunda bulunduruyor ve 24 Eylül'de sinemalarda gösterime girecek.

    Resmi özete göre; "Tony, Grammy ve Emmy ödüllü Ben Platt, sosyal medya çağının kaosu ve zulmünde anlayış ve aidiyet için yanıp tutuşan endişeli, izole bir liseli rolünü yeniden canlandırırken, nefes kesici, nesli tanımlayan Broadway fenomeni, yükselen bir sinema olayı haline geliyor. Ünlü film yapımcısı Stephen Chbosky (The Perks of Being A Wallflower, Wonder) tarafından yönetilen film, gösterinin Tony ödüllü yazarı Steven Levenson tarafından beyazperdeye uyarlandı. Müzikleri ve sözleri gösterinin Oscar, Grammy ve Tony ödüllü şarkı yazarlığı ekibi Benj Pasek & Justin Paul tarafından yapıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top