Hesabım
    Tom Hanks'li Bilim-Kurgu "Finch"ten Fragman

    Apple TV+, filmden ilk framanı yayınladı

    Tom Hanks'li bilim-kurgu 'Finch'in ilk fragmanı yayınlandı. Oscar ödüllü Tom Hanks, Finch'in bugün Apple tarafından yayınlanan ilk resmi fragmanında "Her şey çok hızlı oldu." diye yakınıyor. "Güneş patlaması oldu. Ekinlere ve yiyeceklere elveda, her şeye elveda.” diye ekliyor. Robot mühendisi Finch, dünyanın çoğunu yok eden felaketli bir güneş olayının ardından “korkmuş ve çok yalnız” kaldığını not ederken, kurtuluşu bir çift olası arkadaşta bulduğu ortaya çıkıyor.

    Finch adlı karakter, Miguel Sapochnik (Game of Thrones, True Detective) tarafından yönetilen filmde, yeraltı sığınağını sevgili köpeği Goodyear'la paylaşıyor. Onunla yaşamak, artık yapamayacağı bir hale geldiğinde, hayvanına göz kulak olması için bir robot inşa ediyor (SAG Ödülü sahibi Caleb Landry Jones tarafından oynanan). Bir fırtına vurduğunda ve yolculuk ıssız Batı Amerika'ya yöneldiğinde Jeff, kendisine adını veren yaratıcısına, hayatta olmanın neşesini ve merakını göstermeye çalışır.

    Dağlara çıktığımızda güvende olmalıyız.”diyor Finch yoldaşlarına ama "150 derecelik ısı, UV radyasyonu ve gölgelerde saklanan insanlar gibi kötü şeyler olacak.” diye ekliyor. Jeff, "Sence başarabilir miyiz?" diye soruyor ve mühendis, "Ekibim olmadan olmaz. Ne yapıyorsak birlikte yapıyoruz.” diye cevaplıyor. Finch, 5 Kasım'da Apple TV+'ta dünya çapında gösterime girecek. Senaryosunu Ivor Powell ve Craig Luck kaleme aldı. Powell, Kevin Misher (Coming 2 America, Fighting with My Family), Jack Rapke (Cast Away, Flight) ve Jacqueline Levine (Witches, Allied) ile birlikte yapımcılığı üstlendi.

    Film, Apple'ın bir dizi beklenen önemli yapımından biri. Listede ayrıca, Antoine Fuqua'nın, Will Smith başrollü filmi Emancipation; Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro'nun oynadığı Martin Scorsese filmi Killers of the Flower Moon, Mahershala Ali ve Naomi Harris'in başrollerini paylaştığı Swan Song, A24 ortaklığında çekilen, başrollerini Denzel Washington ve Frances McDormand'ın paylaştığı Joel Coen imzalı The Tragedy of Macbeth ve yakın zamanda Sundance'ten ödülle dönen CODA yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top