Hesabım
    Türkiye Gişesinde Hafta Sonunun Galibi "Patron Bebek 2: Aile Şirketi"

    Animasyon filmi, liderliği Shang-Chi'den devraldı..

    17-19 Eylül hafta sonu hasılat bilgilerine göre Türkiye gişesinin yeni galibi animasyon devam filmi Patron Bebek 2: Aile Şirketi oldu. Filmi, açılışının ilk üç gününde 48.814 kişi izledi. Hafta sonunun ikincisi ise, geçtiğimiz haftaların lideri Shang-Chi ve 10 Halka Efsanesi oldu. Filmin son hafta sonu izleyici sayısı ise 23.568 olarak kayıtlara geçti.

    Hafta sonunun üçüncüsü bir diğer animasyon filmi Luka oldu ve filmi üç günde 22.766 kişi izledi. Dördüncü sıraya geldiğimizde, yine ilk haftası olan Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası'nı görüyoruz. Film, açılışını 17.518 izleyiciyle yaptı. İlk beşi tamamlayan film ise yerli korku Sir-Ayet: Ölü Doğan oldu ve 7.529 kişi tarafından izlendi.

    Listenin altıncı sırasında yerli komedi Amacı Olmayan Grup yer aldı. İlk üç gününde filme 7.392 kişi bilet aldı. Geçtiğimiz Oscar töreninden iki heykelcikle ayrılan Baba filmi yedinci sırada yer aldı ve 5.213 kişi tarafından izlendi. İkinci haftasını yaşayan yerli film İnsanlar İkiye Ayrılır ise 4.197 biletli seyirciyle sekizinci sıradaki yerini aldı.

    İlk 10 listesinin son iki sırasına gelecek olursak; Listedeki üçüncü animasyon filmi olan Paw Patrol Filmi, 17-19 Eylül tarihleri arasında 2.167 kişi tarafından izlendi ve ilk 10'a girmeyi başardı. Onuncu sırada olup, listede açılış günlerini yaşayan 5. film olan Belalı Karakol, 2.140 izleyiciyle hafta sonunu kapattı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top