Hesabım
    Vizyonu Yaklaşan "Halloween Kills"ten Yeni Fragman

    Michael Myers, bir kez daha geri dönüyor!

    David Gordon Green'in yönettiği Halloween Kills'in resmi Twitter hesabı bu sabah filmin son fragmanını içeren bir tweet gönderdi. Yaklaşan film, Universal'ın seçkin slasher serisinin bir sonraki bölümü ve hem sinemalarda, hem de Peacock'ta yayınlanması planlanıyor. Halloween Kills, Halloween'in (1978), doğrudan devamı olan Halloween'in (2018) sonrasında yaşananları anlatıyor

    Michael Myers'ın Haddonfield kasabasını terörize ettiği diğer filmlerin hiçbiri (Rob Zombie'nin 2000'lerde başlattığı yeniden çevrimler de dahil olmak üzere) serinin bu versiyonunun parçası değil. Başka bir deyişle, Halloween Kills, Michael Myers hikayesinin bu versiyonundaki üçüncü bölüm olacak. Halloween Kills'in ilk fragmanında açıklandığı gibi, Michael Myers, 2018 Yapımı Halloween'in sonunda Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) tarafından çıkan yangından sağ çıktı ve Laurie, bir kez daha Michael'ı devirme görevinde yer alacak.

    Final fragmanında Laurie Strode'un (Jamie Lee Curtis), kızı (Judy Greer), torunu (Andi Matichak) ve Lindsey Wallace (Kyle Richards), yani Michael'ın saldırılarından kurtulan kadınlar Michael'ı avlamak için birleşik bir çaba içinde bir araya geliyorlar. Laurie Strode, Michael'ın yüzünü görmek istediğini ilan ediyor. Fragmanın sonunda, birinin ellerini Michael'ın maskesini yakalayıp yüzünden çıkarmak için mücadele ettiğini görüyoruz.

    Universal'ın, Halloween Kills'i hem sinemalarda, hem de Peacock'ta 15 Ekim'de yayınlama kararı geçtiğimiz günlerde açıklandı. Akış hizmetinin üç katmanı var: Ücretsiz (reklam destekli), Premium (ayda 4,99 ABD doları) ve Premium + (ayda 9,99 ABD doları). Film, Premium ve Premium Plus abonelerine ücretsiz olarak sunulacak. Ülkemizde ise 15 Ekim'de sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top