Hesabım
    Amanda Seyfried'li Drama ‘A Mouthful Of Air’dan Fragman

    Başrolde ayrıca Finn Wittrock yer alıyor

    Sony'nin yan şirketlerinden biri olan Stage 6 Films, Oscar adayı Amanda Seyfried (Mank) ve iki kez Emmy adayı olan Finn Wittrock'un (American Horror Story) oyuncu kadrosuna liderlik ettiği, Amy Koppelman'ın ilk yönetmenlik denemesine imza attığı, bir aile draması olan ve 29 Ekim'de vizyona girecek A Mouthful of Air'dan ilk resmi fragmanı yayınladı.

    Koppelman, daha önce I Smile Back filminin senaryosuna imza atmış ve ülkemiz de olmak üzere, birçok dünya festivalinden övgüler toplamıştı. Film, çok satan çocuk kitabı yazarı olan, iyi bir eş ve anne olarak da hayatını sürdüen Julie Davis'e (Seyfried) odaklanıyor. Yaratıcı çalışmaları, çocukluk korkularının kilidini açmakla uğraşırken, kendi hayatına musallat olan karanlık sırrı çözmeye çalışıyor.

    Julie'nin ikinci çocuğu doğduğunda, sırlarını ön plana çıkaran olaylar meydana gelir ve onunla birlikte bir hayatta kalma savaşına girer. Aynı adlı romandan uyarlanan filmin senaryosunu da Koppelman kaleme aldı. Filmin yapımcılığını Seyfried, Mike Harrop, Celina Rattray ve Trudie Styler, yürütücü yapımcılığını ise Jenny Halper, Nic Marshall, John Sloss ve Steven Farneth üstleniyor.

    A Mouthful of Air'ın oyuncu kadrosunda ayrıca, Oscar adayı Paul Giamatti (Billions, Sideways), Amy Irving (Alias, Traffic), Jennifer Carpenter (Dexter, Limitless) ve Michael Gaston (Blindspot, Power) yer alıyor. Seyfired, geçtiğimiz yıl, David Fincher'ın Holywood hikayesi barındıran filmi Mank'le Oscar adaylığı kazanmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top