Hesabım
    ‘Mayor of Kingstown’, Paramount Plus'ın Açılış Rekorunu Kırdı

    Bol yıldızlı dizi, yayın hayatına hızlı başladı

    Paramount, Taylor Sheridan'ın yönettiği suç draması Mayor of Kingstown'ın, akış hizmetinin (eski adıyla CBS All Access) yeniden markalanmasından bu yana, Paramount+'ın bugüne kadarki en büyük prömiyeri olduğunu duyurdu. Seri, 14 Kasım'daki simulcast galasında büyük bir sıçrama yaptı ve aynı zamanda Yellowstone'un 2018'deki galasından bu yana kablolu televizyondaki en büyük prömiyer oldu.

    Jeremy Renner, Dianne WiestKyle Chandler ve Taylor Handley tarafından oynanan McLusky ailesini takip eden Mayor of Kingstown, hapishaneleri koruma işinin toplumun tek gelişen endüstrisi olduğu Michigan'da küçük bir kasaba etrafında dönüyor. McLusky'ler küçücük kasabalarında güç simsarları olarak hizmet eder ve uzun zamandan beri her ikisinden de yoksun olan bir kasabaya düzen ve adalet getirmeye çalışırlar.

    Seri, popüler iCarly yeniden başlatma ve Star Trek: Prodigy de dahil olmak üzere, markasını yenilenen yayın hizmeti için bir dizi yeni prömiyerden biri. Başkan Chris McCarthy, “Mayor of Kingstown, Paramount+'ın yeniden markalaşmasından bu yana 1 numaralı orijinal senaryo draması oldu ve inanılmaz yetenekli Taylor Sheridan'la ortaklığımızı genişletme stratejimizin başarısını doğruladı.” dedi.

    Dizinin baş yapımcılığını Hugh Dillon, Pha'rez Lass, Tobi Bamtefa, Emma Laird ve Derek Webster'ın paylaştığı dizi, Sheridan, Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari ve Michael Friedman tarafından yürütülüyor. Mayor of Kingstown'ın ilk iki bölümü yayında ve yeni bölümler pazar günleri izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top