Hesabım
    Rene Russo
    Görev Oyuncu, Uygulayıcı Yapımcı
    Gerçek adı:

    Rene Marie Russo

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 17 Şubat 1954
    Yaş 67
    30
    yıllık kariyer
    21
    film ve dizi

    Filmografi

    Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame
    26 Nisan 2019
    Velvet Buzzsaw
    Velvet Buzzsaw
    8 Nisan 2020
    Daha Yeni Başladık
    Daha Yeni Başladık
    18 Mayıs 2018
    Stajyer
    Stajyer
    25 Eylül 2015
    Gece Vurgunu
    Gece Vurgunu
    28 Kasım 2014
    Thor: Karanlık Dünya
    Thor: Karanlık Dünya
    1 Kasım 2013
    Thor
    Thor
    29 Nisan 2011
    Kirli Para
    Kirli Para
    28 Nisan 2006
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    44 Fotoğraf

    Haber

    Get Shorty Televizyona Uyarlanıyor
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    25 Mayıs 2016 Çarşamba
    Robert De Niro’lu Stajyer’den Yeni Fragman!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    4 Ağustos 2015 Salı
    Warner Bros, Nancy Meyers’in yazıp yönettiği Stajyer – The Intern’in yeni fragmanını yayınladı.
    Anne Hathaway ve Robert De Niro Aynı Filmde!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    15 Mayıs 2015 Cuma
    The Intern filminden ilk fragman yayınlandı!
    11 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top