Hesabım
    François Ozon
    Görev Senarist, Yönetmen, Diyalog yazarı Daha fazlası
    Uyruk Fransız
    Doğum tarihi 15 Kasım 1967 ( Paris, Fransa)
    Yaş 53
    24
    yıllık kariyer
    20
    film ve dizi

    Filmografi

    Her Şey Yolunda
    Her Şey Yolunda
    24 Aralık 2021
    85 Yazı
    85 Yazı
    6 Kasım 2020
    Yüzleşme
    Yüzleşme
    2 Ağustos 2019
    Tutku Oyunu
    Tutku Oyunu
    8 Eylül 2017
    Frantz
    Frantz
    25 Kasım 2016
    Yeni Kız Arkadaşım
    Yeni Kız Arkadaşım
    31 Temmuz 2015
    Genç ve Güzel
    Genç ve Güzel
    27 Aralık 2013
    Evde
    Evde
    24 Mayıs 2013
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Sanatçının film ve dizilerinden videolar

    Fotoğraflar

    21 Fotoğraf

    Haber

    Francois Ozon, Fassbinder Uyarlaması ‘Petra Von Kant"ı Çekecek!
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    17 Mart 2021 Çarşamba
    Yeni Kız Arkadaşım Filminden Türkçe Altyazılı Fragman!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    1 Temmuz 2015 Çarşamba
    François Ozon'un yeni filminin Türkçe altyazılı fragmanı da görücüye çıktı!
    2013 Cannes: 17 Mayıs Cuma Gününün Ayrıntıları
    HABERLER - Festival ve Ödüller
    17 Mayıs 2013 Cuma
    Festivalde dün Sofia Coppola ve François Ozon filmlerini anlattı. Bugünün programından detaylar...
    4 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top