Hesabım
    Steve Toussaint
    Görev Oyuncu
    Uyruk
    İngiliz
    Doğum tarihi 22 Mart 1965
    Yaş
    59
    30
    yıllık kariyer
    44
    film ve dizi
    Point Break - Türkçe Altyazılı Fragman

    Filmografi

    Berlin Station
    Berlin Station
    15 Nisan 2018
    A.D. The Bible Continues
    A.D. The Bible Continues
    13 Kasım 2022
    Point Break
    Point Break
    25 Aralık 2015
    Line Of Duty
    Line Of Duty
    7 Temmuz 2021
    Silent Witness
    Silent Witness
    10 Kasım 2021
    Skins
    Skins
    2 Mart 2022

    Fotoğraflar

    Haber

    "House of the Dragon" 2. Sezondan Yeni Fragman: Savaş Başlıyor!
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    15 Mayıs 2024 Çarşamba
    Hazırlık Aşamasında Olan Tüm "Game of Thrones" Projeleri
    Haberler - TV Özel Dosyalar
    "Game of Thrones" evreni hangi dizilerle genişlemeye devam edecek?
    17 Kasım 2022 Perşembe
    "House of the Dragon" Dizisinden İlk Görseller Yayında!
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    Game of Thrones projesinde heyecan yükseliyor..
    5 Mayıs 2021 Çarşamba
    Yorumlar
    Back to Top