Hesabım
    "House of the Dragon" Dizisinden İlk Görseller Yayında!

    Game of Thrones projesinde heyecan yükseliyor..

    HBO'da yayınlanacak olan "Game of Thrones" prequel dizisi "House of the Dragon"ın ilk resmi fotoğrafları paylaşıldı. "House of the Dragon", "Game of Thrones" olaylarından birkaç yüz yıl öncesinde geçiyor ve Targaryen Hanesi'nin ve "Ejderhaların Dansı" olarak bilinen Targaryen iç savaşının hikayesini anlatıyor.

    Oyuncular arasında Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Rhys Ifans, Eve BestSonoya Mizuno ve Fabien Frankel yer alıyor. Fotoğraflarda, Prenses Rhaenyra Targaryen rolünde D’Arcy ve Prens Daemon Targaryen rolünde Smith; Lord Corlys Velaryon rolünde Toussaint ve Alicent Hightower rolünde Cooke ve Otto Hightower rolünde Rhys Ifans yer alıyor..

    HBO, "House of the Dragon"a 10 bölümlük bir sipariş verdi ve 2022'de prömiyer yapacak. Yapımın başlangıcı 26 Nisan'da duyuruldu. Dizi, George R.R. Martin’in “Fire & Blood” adlı kitabına dayanıyor. Martin, kısa süre önce HBO ve HBO Max için içerik oluşturmak üzere beş yıllık bir genel anlaşma imzaladı. Bu anlaşma üzerine birden fazla yeni proje olduğu da açıklandı.

    Miguel Sapochnik ve Ryan Condal ortak showrunner olarak görev yapıp, Martin ve Vince Gerardis'le birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapacaklar. Martin ve Condal, diziyi birlikte yarattı. Sara Lee Hess aynı zamanda yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Ron Schmidt yönetici yapımcılığını üstlenecek. Sapochnik dizinin yönetmen koltuğunda da oturacak. Clare Kilner ve Geeta V. Patel, yardımcı yapımcılığı Greg Yaitanes'le birlikte yapacak. 

    House of the Dragon

    House of the Dragon Alicent Hightower & Otto Hightower

    House of the Dragon

    House of the Dragon The Sea Snake

    House of the Dragon

    House of the Dragon Princess Rhaenyra Targaryen & Prince Daemon Targaryen

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top