Hesabım
    Buse Sevindik
    Görev Oyuncu
    Uyruk Türk
    8
    yıllık kariyer
    7
    film ve dizi
    Vesvese: Cin Fısıltısı Fragman

    Filmografi

    Şerr-i Cin
    Şerr-i Cin
    10 Haziran 2022
    Cin Bebek 2
    Cin Bebek 2
    28 Ağustos 2020
    Karantina XII
    Karantina XII
    6 Temmuz 2018
    Bambaşka
    Bambaşka
    2 Haziran 2017
    10. Köy Teyatora
    10. Köy Teyatora
    2 Mayıs 2014
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Haber

    "Bambaşka" Filmi 7 Nisan'da Sinemalarda!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    10 Şubat 2017 Cuma
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top