Hesabım
    Bülent Aydoslu
    Görev Senarist, Yönetmen, Oyuncu
    Uyruk Türk
    6
    yıllık kariyer
    5
    film ve dizi
    Vesvese: Cin Fısıltısı Fragman

    Filmografi

    Şerr-i Cin
    Şerr-i Cin
    10 Haziran 2022
    Cin Bebek 2
    Cin Bebek 2
    28 Ağustos 2020
    En Uzun Gece
    En Uzun Gece
    18 Ekim 2019
    Bambaşka
    Bambaşka
    2 Haziran 2017
    10. Köy Teyatora
    10. Köy Teyatora
    2 Mayıs 2014
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top