Hesabım
    Ana de Armas'lı "John Wick" Filminin Çekimleri Başlıyor

    "John Wick" spin-off filmi "Ballerina"da başrolü Ana de Armas üstleniyor.

    MGM

    Keanu Reeves'in liderliğindeki John Wick filmleri son yıllarda aksiyon filmi sevenlerin gözdesi haline geldi. Hayranlar 2023 Mart'ında vizyona girecek "John Wick 4"ü heyecanla bekliyor. Bu arada serinin spin-off filmi "Ballerina"da da önemli gelişmeler var.

    John Wick serisindeki filmlerle aynı evreni paylaşan "Ballerina" filmi "John Wick: Chapter 3 - Parabellum"da görülen bale okulunda eğitim alan genç bir suikastçıya odaklanacak ve onun ailesini öldürenlerden intikam almasını anlatacak.

    Başrolünü Ana de Armas'ın üstlendiği filmin çekimleri önümüzdeki hafta başlıyor. Filmin yönetmenliğini Len Wiseman (Underworld, Total Recall) üstleniyor. Senaryo ise, "John Wick: Chapter 3 - Parabellum'u senaristlerinden biri olan Shay Hatten ve 2021'de "Promising Young Woman" ile En İyi Orijinal Senaryo Oscar'ını kazanan Emerald Fennel tarafından kaleme alındı.

    Son dönemde "Blonde", "No Time to Die", "Gray Man", "Deep Water" gibi filmlerle hem dramda hem de aksiyon filmlerinde yeteneğini ispatlayan Ana de Armas liderliğindeki "Ballerina"nın John Wick evrenini nasıl genişleteceği merakla bekleniyor. Diğer yandan merakla beklenen tek John Wick yan ürünü "Ballerina" değil.

    Colin Woodel, Mel Gibson, Peter Greene gibi isimlerin rol aldığı mini dizi "The Continental" serideki otel zincirinin geçmişini ışık tutacak. Üç bölüm olarak planlanan dizinin Amerika dışındaki yayını Amazon Prime Video üzerinden olacak. Bunların dışında John Wick karakterine odaklanan yeni video oyunların da önümüzdeki yıllarda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top