Gemide

28 kritik
12 kritik
0 kritik
Sırala En yeniler- En çok eleştiri yazmış üyeler
- En çok takip edilen üyeler
gogola
4 takipçi |
Onun 169 yorumunu gör
Harika Film.
Gerçekten çok iyi psikolojik analiz. Ne güzel tahlil ediyor Gemideki insanları ve insanların dar klişeleşmiş hayatlarını.
Dar dünyaya sıkışmış Gemi insanlarının bir kadın görünce yaşadığı değişimi ve bunun psikolojilerinde yarattığı gel gitleri çok iyi yansıtmış.
Erkan Can çok iyisin. Filmi resmen almış götürmüş. Hele o diyalog sahneleri ve duruşu yok mu, sanki yılların denizcisi.
Türk Sinemasının nadide güzel örneklerinden biri, oyunculuk ve kalite izlemek için, gerçek sinema için mutlaka izleyiniz.
Eklenme Tarihi 02 Eyl 2011, saat 11.41
potasyum
2 takipçi |
Onun 464 yorumunu gör
3.5 - İyi
Aslında bakınca fazlada bir şey olmayan film,ama gel görki bir o kadar da çok hoşuma giden bir film.Diyaloglar ise baya içtendi.İnsanların ikiyüzlülüğünüde güzel anlatan en doğal türk filmlerinden bir tanesi.
Eklenme Tarihi 11 Ağu 2011, saat 15.15
Gemide i gördünüz mü?
Eleştirimi yayınla
suadiyekartali
Onun 357 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Abartılmamak şartıyla izlenebilecek türden bir film ve şunuda söylemekte fayda var aile ile izlemeyin...
10/7.5
Eklenme Tarihi 02 May 2011, saat 01.57
throughout
2 takipçi |
Onun 369 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
Minimalist filmleri severim ama bu filmi hiç sevmedim.. çok sıkıcı ve kötü bir anlatımı var filmin.. erkan can tabiki çok başarılı ama bence filmi kurtarmaya yetmemiş.. 3/10
Eklenme Tarihi 26 Kas 2010, saat 14.37
adedvet
Onun 70 yorumunu gör
4 - Çok iyi
bu filmi normal bir film gibi izlemeyin. genel olarak inceleyin, hakkında düşünün. filmin amacını kavrarsınız. zaten ancak amacı kavrarsanız filmi beğenebilirsiniz. sağlam türk filmlerinden
Eklenme Tarihi 23 Kas 2010, saat 00.25
l-i-l-a-H
38 takipçi |
Onun 2135 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Oyunculuk dersi veriyor Erkan Can...
Eklenme Tarihi 30 Eki 2010, saat 14.19
adovic
Onun 102 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
diyalogları serdar akar mı yoksa önder çakarmı yazıyor bılmıyorum ama ıstanbulun varoş semtlerınde yetiştikleri belli sokak tiplemelerini bu kadar iyi yansıtan bir film görmemiştim bu arada serdar akarıda tebrike ederım erkan can bu film de oynamasaydı onu hep mahallenın muhtarlaında kı tiplemesiyle hatırlayacaktık ama ellerıne saglık erkan canın oyunculugunun ne kadar guclu oldugunu ogrendık zaten yanılmıyorsam altın portakal odulu almıstı bu filmle kendısı... tavsiye edilirmi derseniz eski türk filmlerini sevenler için iç açıcı olmasa gerek
Eklenme Tarihi 19 Ağu 2010, saat 03.18
nevzat-aciyan
Onun 1 yorumunu gör
neden izleyemiyorum arkadaşlar...
Eklenme Tarihi 07 Ağu 2010, saat 22.01
fccagri
Onun 42 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
Serdar Akarın türk sinemasına armağanı.tekrar tekrar izlenebilecek farklı bir yapım.
Eklenme Tarihi 23 Nis 2010, saat 20.43
keciboynuzu1985
Onun 30 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Erkek cinselliği üzerine gerçekçi bir film. Yalnızca Erkan Canın performansı için bile izlenilmeli...
Eklenme Tarihi 13 Mar 2010, saat 02.45
Filmle ilgili fikirlerin
İzlemek istiyor musun?
Evet
Hayır
İzledin mi? Puan ver

Kaydediyor…
Kaydedildi
Daha fazla yorum görmek istiyor musun?