Hesabım
    The Boys: 7 Yeni Kahraman Hakkında Her Şey

    The Boys'un yeni kahramanları hangileri?

    R-Rated anti-süper kahraman şovu The Boys, Ekim 2020'den bu yana ilk kez yeni bölümleriyle 3 Haziran'da geri döndü. Eric Kripke tarafından, Garth Ennis ve Darick Robertson tarafından yaratılan çizgi romanlardan uyarlanan dizinin ilk iki sezonu Amazon Prime Video için büyük bir başarı oldu ve ülkemizde de geniş bir hayran kitlesi elde etti. Dizi, karakterleri ve hikayeleri değiştirme konusundaki özgürlüklerini çizgi romandaki meslektaşlarından aldı ve bazı karakterleri doğrudan sayfalardan almaya devam ediyor. Üçüncü sezon, bazıları doğrudan çizgi romanlardan, ancak birkaçı orijinal gösterilerden oluşan yedi yeni süper yetenekli kahramana yer veriyor. Yeni başlayan üçüncü sezon öncesi karakterleri tanıyalım.

    Gunpowder

    The Boys Gunpowder, doğrudan çizgi roman sayfalarından komik bir karakter ve rolde Patrick Flanery yer alıyor. Silahlı kahraman, NRA sponsorluğundaki Teenage Kix ekibinin bir üyesi. Gunpowder, ilk sezondaki kısa bir klipte, televizyonda bir haber yayınında, silah yanlısı bir savunucu olarak gösterildi. Yetenekleri, şaşırtıcı olmayan bir şekilde, mermi silahlarından oluşur. Mille'ları kontrol edebilir ve havadan silah yaratabilir. 55 yaşındaki Flanery'nin oyuncu kadrosuyla birlikte, Teenage Kix'in bir üyesi olmayacağı için komik hikayenin doğrudan bir uyarlama olmayacağını varsaymak güvenli. Dizideki Payback'in emekli eski bir üyesi.

    Soldier Boy

    The Boys Soldier Boy, en çok bilinen karakterdir ve çizgi romanların en iyi karakterlerinden biri olarak kabul edilir. Supernatural'dan Jensen Ackles, güçleri arasında süper güç, hız ve çeviklik bulunan Kaptan Amerika parodisi İkinci Dünya Savaşı Supe'yi canlandıracak. Çizgi romanlarda karakter, markalaşma ve estetik açısından Cap'e benziyor, ancak aslında bir korkak olarak tasvir ediliyor ve milliyetçi söylemler sergiliyor. Uyarlamanın ne kadar komik olacağı henüz bilinmiyor. Huysuz ve muhtemelen sorunlu olacağı doğrulandı. Ancak, fragmana dayanarak, korkaklığı hala doğrulanmadı. Bir serseri gibi görünse de, bunun bir yem ve anahtar olduğu ortaya çıkabilir.

    Swatto

    The Boys

    Swatto, sinek büyüklüğünde bir suç savaşçısına küçülme yeteneğine sahiptir. Açıkça Ant-Man'e bir riff olan karakter, 3. sezonda dublör aktör Joel Labelle tarafından canlandırılıyor. Swatto, çizgi romanlarda herhangi bir insan dilini konuşamıyor ve onu yalnızca telepatik Mind Droid anlayabilir. Karakterin çizgi roman versiyonunda başka ne gibi değişiklikler yapıldığı ise henüz bilinmiyor. Swatto, çizgi romanlarda Supe ekibi Payback'in bir üyesi ve bu sezon ortaya çıkan birkaç üyeden biri. Dizideki karakterin hikayesi hakkında pek bir şey bilinmemekle birlikte, çizgi romanlar herhangi bir gösterge ise kısa bir süreye sahip olabilir.

    Supersonic

    The Boys Supersonic, çizgi romanlarda tam olarak bir karakter değil, ancak şov, Supersonic'i yaratmak için başka bir karakter Drummer Boy'u almış gibi görünüyor. Starlight'ın eski erkek arkadaşı olduğu doğrulandı ve karakterin bazı yönlerini üstlendiler. Miles Gaston Villanueva tarafından oynanan Davulcu Çocuk karakterinin çizgi romanlarda güçleri yok ama Supersonic'in var. Dizide, Yedi'de bir yer için yarışıyor ve muhtemelen Starlight ve Hughie'nin ilişkisinde biraz sürtüşmeye neden olacak. Karakter ayrıca geçmişte rehabilitasyon gördü.

    Blue Hawk

    The Boys Blue Hawk bir dizi orijinali, bu yüzden onun hakkında pek bir şey bilinmiyor. Kült-klasik Roswell'den Nick Wechsler tarafından oynanan, The Boys spin-off web dizisi Seven on 7'nin bir bölümünde Cameron Coleman ile birlikte yer aldı. Supersonic'te olduğu gibi, hayranlar onun mavi bir kask takan ve elleri için çekiçleri olan çizgi roman karakteri Grand Hawk'tan uyarlanmış olabileceğinden şüpheleniyor. Eğer durum buysa, kolej The Boys'un yan ürünü olan G-Men'in oluşumuna öncülük edebilir.

    Crimson Countess

    The Boys Crimson Countess, kendisine Yedi'de bir yer verileceğini düşünen Starlight tarafından ilk sezonda referans alındı. Laurie Holden (Walking Dead), Scarlet Witch benzeri karakter olarak rol aldı. Gerçekliği büken meslektaşı gibi, çizgi romanlarda android benzeri bir insansı Mind Droid ile romantik bir ilişki içinde. Fragmanda birkaç kişiyi acımasız bir şekilde parçalara ayırdığı görülüyor. Ayrıca Supe ekibi Playback'in bir üyesi olan pirokinetik Supe, zihniyle ısı ve ateşi kontrol edebilir. Crimson Countess, Seven on 7'de Cameron Coleman'ın canlandırdığı Vought için bir şarkıcı olarak anılıyor. Güçleri, diğer ateş kontrolörü Lamplighter'dan daha güçlü olarak gösterilse de bir nedenden dolayı Vought tarafından sadece bir yan gösteri olarak görülüyor.

    Moonshadow

    The Boys Moonshadow, Cameron Coleman ile Seven on 7'de yer alıyor. Gizemli Supe'ye "batı sahili, duyuları sarsan bomba" denir ve o, Vought Sports'un kapak modeliydi. Şehrindeki suç oranı düştükçe popülaritesinin hızla arttığını söylüyorlar. Moonshadow, Cameron Coleman ile Seven on 7'nin bir bölümünde yalnızca kısa bir süreliğine görünen orijinal bir gösteri karakteri. Bu nedenle, kendisi hakkında çok fazla bir şey bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top