Hesabım
    Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı'ndan Yeni Fotoğraflar!

    Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı'ndan yepyeni görseller geldi.

    Chris Evans'ı tekrar Steve Rogers / Kaptan Amerika rolünde göreceğimiz Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı'ndan yepyeni görüntüler geldi.

    Robert Downey Jr.'ı Tony Stark / Demir Adam, Scarlett Johansson'ı Natasha Romanoff / Karadul, Anthony Mackie'yi Sam Wilson / Falcon, Elizabeth Olsen'ı Wanda Maximoff / Scarlet Witch, Paul Bettany'i The Vision, Jeremy Renner'ı Clint Barton / Hawkeye ve Don Cheadle'ı Jim Rhodes/War Machine rolünde tekrar göreceğimiz filmin yeni yüzleri ise Chadwick Boseman'ın T’Challa / Black Panther, Emily VanCamp'ın Sharon Carter / Agent 13, Daniel Brühl'ün Baron Helmut Zemo, Frank Grillo'nun Brock Rumlow / Crossbones, William Hurt'ün General Thaddeus “Thunderbolt” Ross ve Paul Rudd'un Scott Lang / Ant-Man karakterleri olacak. Sherlock'un sevilen yıldızı Martin Freeman da Ortak Terörle Mücadele Merkezi'nde çalışan Wakanda elçisini canlandıracak. 

    Yeniden Russo Kardeşler'e teslim edilen filmde Marvel'ın iki süper kahramanı, Kaptan Amerika ve Demir Adam birbirlerine karşı savaşacak. Yenilmezler’in dahil olduğu bir olay kötü sonuçlanınca, politik güçler Yenilmezler’in bir otorite tarafından takip edildiği ve yönlendirildiği bir sistem kurulması için baskı yaparlar. Bu durum Yenilmezler’in fikir ayrılığına düşerek iki gruba ayrılmasına neden olur. Bunlardan biri Steve Rogers’ın önderliğinde, Yenilmezler’in hükümet baskısı olmaksızın özgür bir biçimde insanlığı korumaya devam etmesini savunan grup, diğer tarafta ise Tony Stark’ın şaşırtıcı bir biçimde hükümet kontrolünü ve müdahalesini destekleyen ikinci gruptur. 

    Yeni süper kahramanlara da merhaba diyeceğimiz film 6 Mayıs 2016 tarihinde sinemalarımıza uğrayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top