Hesabım
    Chris Evans Hep Kaptan Amerika Olarak Kalacak!

    Ünlü oyuncu Marvel istediği sürece ikonik süper kahraman rolünü canlandırmayı istediğini belirtti!

    Robert Downey Jr.'ın Demir Adam rolünden vazgeçmesi ve Daniel Craig'in Bond rolünü bir daha canlandırmayacağı imaları üzerine Hollywood'ta ikonik rollerini terk eden isimler furyası baş göstermişti. Ancak Marvel'ın sevilen kahramanı Kaptan Amerika daha uzun bir süre için Chris Evans tarafından canlandırılacak gibi görünüyor.

    Collider'a verdiği röportajda Marvel için çalışmaktan çok mutlu olduğunu belirten oyuncu, "Eğer Marvel beni istiyorsa ben hazırım" diye konuştu. Evans, "Eğer geçmişime bakarsanız, önceden setlerde durur ve 'Bu film berbat mı olacak' diye düşünürdüm. Marvel isse iyi filmler yapmadan duramıyor. Yönetmenler, yapımcılar, oyuncular ve senaryolar harika. Marvel bir oyuncu için oyun alanı gibi" diye belirtti. Kaptan Amerika rolü için kendisine ilk teklif geldiğinde şüphe ettiğini de belirten oyuncu, "Başlangıçta rolü alıp almayacağım konuşunda kararsız olmam akıl almaz bir durum. Bu rolü kabul etmeseydim nasıl bir ahmak olurdum. Düşünebiliyor musunuz? Kendimi asla affetmezdim" diye konuştu.

    Evans merakla beklenen Marvel yapımları Captain America: Civil War ve Yenilmezler serisinin 3. filmi Avengers: Infinity War'da da Kaptan Amerika olarak boy gösterecek. Oyuncunun sözleşmesinin bu filmlerin ardından sona ereceği söyleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top