Hesabım
    Yaz Filmlerinden Yeni Fotoğraflar Geldi!

    Vizyona girmesi için yaz ayları beklenen filmlerden yepyeni kareler yayınlandı.

    Amerika'nın vizyona girmesi için yaz aylarına doğru geri saydığı Hollywood yapımlarından yeni kareler geldi. Entertainment Weekly aracılığıyla gelen film karelerinde Ghostbusters'tan Jason Bourne'a kadar geniş bir yelpaze mevcut.

    Sizin beklediğiniz yaz filmleri hangileri?

    Karanlık Sular

    Karayip Korsanları'ndan tanıdığımız Óscar Jaenada ve Gossip  Girl' ün usta oyuncusu Blake Lively'nin başrollerini paylaştığı Amerikan yapımı uzun metraj film Nancy’nin tek başına sörf yaparken köpek balığı saldırısına uğrayarak, kıyıya çok yakın bir yerde mahsur kalmasını konu alıyor. Film 5 Ağustos 2016'da vizyona girecek.

    Pete ve Ejderhası

    Disney’in sevilen aile filminin yeniden çekimi olan “Pete ve Ejderhası” Pete isimli yetim bir çocukla en iyi dostu ve aynı zamanda bir ejderha olan Elliott’ın maceralarını konu alıyor. Yetim bir genç, evcil bir ejder ve deniz fenerinde yaşayan garip çiftin yardımıyla üvey anne-babasının hiddetinden korunacak bir sığınak aramaya koyulur. Yönetmen koltuğunda David Lowery yer alırken oyuncu kadrosunda Oakes Fegley, Oona Laurence, Robert Redford gibi isimler yer alıyor.

    The BFG

    Usta yönetmen Steven Spielberg'ün Roald Dahl’ın dünya çapında 200 milyon adetten fazla satan The Big Friendly Giant (Koca Sevimli Dev) adlı masal kitabından beyazperdeye uyarladığı The BFG filminden yepyeni fragman geldi.

    Kült bilim kurgu yapımı E.T.'nin senaristi Melissa Mathison film için tekrar ünlü yönetmenle bir araya geleceği filmin başrolünü Tony ödüllü Mark Rylance ve küçük oyuncu Ruby Barnhill üstlenirken, The BFG'nin oyuncu kadrosunda ayrıca, Bill Hader,  Rebecca Hall ve Jermaine ClementPenelope Wilton ve Rafe Spall yer alıyor. Devler ülkesinin iyi yürekli devi ve Devler Ülkesi'nden Hayaller Ülkesi'ne varana dek onunla beraber bir yolculuğa çıkan küçük Sophie'nin macerası 7'den 70'e tüm seyircilerin beğenisini toplayacak gibi görünüyor. Spielberg filmle ilgili olarak, "Bu dostuk, bağlılık ve arkadaşlık filmi. Bu film küçücük bir kızın bile bir devin sorunlarını çözmeye yardım edebileceğini anlatan bir film" diye konuştu.

    The BFG filmi yazarı Roald Dahl’ın 100. doğum yılı olan 1 Temmuz 2016’da ülkemizde sinemaseverlere sunulacak.

    Star Trek Sonsuzluk

    JJ Abrams'ın ilk iki filmini yönettiği Star Trek serisinin 3. devam halkası Star Trek Sonsuzluk'tan yeni fotoğrafı yayınlandı.

    Hannibal’ın yaratıcısı Bryan Fuller'ı da yaratıcı kadrosunda barındıran film için uzayda keşif yapma göreviyle gezen ekip Chris PineZachary QuintoSimon PeggZoe SaldanaJohn ChoAnton Yelchin ve Karl Urban yeniden bir araya gelecek. Yönetmen koltuğunda bu kez Hızlı ve Öfkeli serisinin gedikli yönetmeni Justin Lin'in oturduğu film ülkemizde 22 Temmuz 2016 tarihinde izleyiciyle buluşacak. 

    Jason Bourne

    Paul Greengrass'ın yönetmenliğini üstlendiği Bourne serisinin 5. filminin ana teması siber savaş olacak. Oyuncu kadrosunda Bir Terör Filmi ve Hızlı Yarışçı filminden tanıdığımız Alman aktör Vinzenz KieferAlicia VikanderJulia StilesTommy Lee JonesRiz Ahmed ve Neve Gachevi bulunduran film 29 Temmuz 2016' da seyirci ile buluşacak.

    Ülkemizde ve dünyada Temmuz ayında vizyona girmesi planlanan Hayalet Avcıları'ndan yepyeni bir kare geldi. 

    80'li yıllarda Bill Murray ve Rick Moranis'in unutulmazlar oyunculuklarıyla ikonik filmler arasına giren Ghostbusters'ın yeniden çekimi yeni nesil Ghostbusters'tan gelen yeni görüntülerde daha çok hayaleti görme şansına erişiyoruz. Kristen WiigMelissa McCarthyLeslie JonesCecily Strong ve Kate McKinnon'dan oluşan yeni nesil hayalet avcıları ekibi günü kurtarmaya hazır! Ajan gibi çok güldüren kadın komedilerine imza atan yönetmen Paul Feig'in imzasını taşıyan yapımda Chris HemsworthCecily StrongAndy Garcia ve Michael K. Williams da yer alıyor. 1984 yapımı Hayalet Avcıları ve 1989 yapımı Hayalet Avcıları 2 filmlerinin yönetmenliğini üstlenen Ivan Reitman da kendi yapım şirketi Montecito aracılığıyla projede yapımcı olarak yer alacak. 

    Ghostbusters 29 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top