Hesabım
    "Cenaze İşleri"ne Mehmet Erdem'den Özel Şarkı!

    "Cenaze İşleri" 8 Eylül’de izleyiciyle buluşacak.

    Belediyede kimsesizler mezarlığından sorumlu olarak çalışan Orhan karakterinin başına gelen talihsiz olayları mizahla harmanlayacak olan yerli komedi Cenaze İşleri'ne Altın Portakal Ödüllü ünlü müzisyen Mehmet Erdem yorumuyla özel şarkı geldi. söz ve bestesini Cihan Güçlü’nün, yorumunu Mehmet Erdem’in üstlendiği “Yatacak Yerimiz Yok!” parçasına video klibi de çekildi.

    “Yatacak Yerimiz Yok!” için özel olarak çekilen klip önümüzdeki günlerde müzik kanallarında ve dijital ortamda seyircisiyle buluşacak.

    Ölümün yakınlarında dolaşsa da yaşamın değerli olduğunun altını ince çizgilerle çizen ve komedinin ince zekasına sahip çıkan “Cenaze İşleri” erkek dünyasını olabildiğince naif bir şekilde anlatıyor. 

    Orhan belediyenin kimsesizler mezarlığında çalışan, sıradan bir adamdır. Orhan'ın en büyük hayali sevgilisi Serpil'le evlenmektir. Ancak para durumunun el vermemesi sebebiyle bu hayalini gerçekleştiremez. Ancak Orhan'ın karşısına bir fırsat çıkar. Arkadaşı Rafet, bir cesedi ortadan kaldırmak için Orhan'a gelir. Para karşılığı cesedi kimsesizler mezarlığına gömmesini isteyen arkadaşını geri çevirmek isteyen Orhan, bir yandan da gelen parayla Serpil'le evlenebileceğini düşünür. İstemeye istemeye kabul ettiği işi yerine getirmek için cesedi mezarlıkta gömmeye hazırlanırken, "ceset"in aslında ölü olmadığını fark eder...

    Daha önce KızkaçıranSağsalimTerkedilmiş ve Öldür Beni gibi filmlere imza atan yönetmen Korhan Uğur'un kamera arkasında olduğu yapımın senaryosunda da yönetmenle birlikte Serpil Altın imzası bulunuyor. Melih Selçuk’un ve Cemre Melis Çınar'ın başrolünü üstleneceği filmde ayrıca Ergun KuyucuBarış KıralioğluYüksel ÜnalCaner Atacan ve Suzan AksoyBedia EnerAydan BurhanHalil Kumova gibi oyuncular yer alıyor.

    Çekimleri Eskişehir'de gerçekleşen film 8 Eylül’de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top