Hesabım
    "Black Panther"dan Yeni Karakter Posterleri!

    "Black Panther" 16 Şubat 2018'de vizyonda!

    Marvel'ın sinematik evreni genişlemeye devam ediyor. Bu kez de Marvel'ın sevilen çizgi karakterlerinden Black Panther'ın hikayesini anlatacak olan yapımdan yepyeni karakter posterleri yayınlandı. Bakalım filmde karşımıza kimler çıkacak?

     Creed: Efsanenin Doğuşu ve Son Durak ile büyük beğeni toplayan Ryan Coogler'ın yönetmen koltuğunu üstlendiği "Black Panther", ilk olarak Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde tanıtılan karakterin solo filmi olacak. Filmde Wakanda'nın prensi T’Challa, nam-ı diğer Black Panther'ı Chadwick Boseman canlandırırken, filmin kötü adamı Erik Killmonger rolünde ise Creed'in başrolü Michael B. Jordan yer alıyor. 

    Babasının ölümünden sonra Wakanda Kralı olan T'Challa, hakkı olan tahta sahip çıkmak için izole yaşayan ancak teknolojik açıdan ileri seviyede olan halkına geri döner. Ancak güçlü bir eski düşman yeniden ortaya çıktığında, T'Challa'nın yeterliliği, Wakanda'nın ve tüm dünyanın kaderini tehlikeye atan korkunç bir çatışmaya girince test edilir. İhanet ve tehlike ile karşı karşıya kalan genç kral, düşmanlarını yenmek, halkının güvenliğini ve yaşam biçimini korumak için müttefiklerini toplamalı ve gücünü serbest bırakmalıdır...

    Eski Wakanda üyesi, yeni karanlık taraf ajanı olan Nakia rolünde Lupita Nyong’o'yu ve Dora Milaje üyesi olan ve Wakanda kralı için eş olmak adına eğitilen Okoye rolünde Danai Gurira'yı göreceğimiz filmin geniş kadrosunda ayrıca American Crime Story'nin Emmy ödüllü Christopher Darden'ı Sterling K. BrownSherlock dizisinin Dr. Watson'ı, Hobbit serisinin Bilbo Baggins'i Martin FreemanLetitia WrightWinston DukeFlorence KasumbaSterling K. BrownJohn Kani yer alıyor.

    Film ülkemizde 16 Şubat 2018'de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top