Hesabım
    "Aile Hükümeti"nin Karakterlerini Yakından Tanıyoruz!

    Komedi dram filmi Aile Hükümeti'nden yeni karakter posterleri paylaşıldı!

    Sinemalardaki izleyicileriyle buluşmasına yalnızca bir gün kalan Aile Hükümeti'nden karakter posterleri geldi. Alper Saldıran ve Aslıhan Malbora başta olmak üzere tüm karakterleri yakından tanıyoruz. Aile Hükümeti'nde kendimizi tamamen akrabalardan oluşan bir köydeki insanların arasında bulacağız. Köy halkının evlenebileceği insanları seçmeye çalışırken kendimizi bir dramın içerisine yerleşeceğiz.

    Aile Hükümeti'nin konusu ise şöyle: Salih, Elaldı köyüne atanan genç bir öğretmendir. Köydeki yeni hayatına alışmaya çalışan Salih, köyün güzeller güzeli kızı Zeynep’e aşık olur. Onun en büyük korkusu, akraba evliliklerinin sık görüldüğü köyde, Zeynep'in de evlendirilimesidir. Bu soruna bir çözüm bulmaya çalışan Salih, Aile Bakanlığı'na dilekçe yazar. Salih'in yazdığı dilekçeler sonrası harekete geçen bakanlık, köydeki aile hayatının düzene sokulabilmesi, yaşanan sorunların çözülebilmesi için bir proje hazırlar. Projeye göre, herkes resmi nikah kıyacak ve akrabası ile evlenmeyenler, oturdukları evlerin ve işledikleri tarlaların tapularını almaya hak kazanacaktır. Bunun ardından evlenmeleri uygun olanları listelemeye başlayan Salih, beklemediği bir sonuç ile karşılaşır. Listeye göre insanlar sevdiklerinden ayrı düşüp, başkalarıyla eşleşince işler karışık bir hal alır.

    RNK Prodüksiyon aracılığıyla hayata geçirilen Aile Hükümeti'nin oyuncu kadrosunda Alper Saldıran ve Aslıhan Malbora'nın yanı sıra Nail KırmızıgülRıza AkınGülhan TekinLale Başar gibi isimler bulunuyor. Senaryosunu Seçil Çömlekçi'nin kaleme aldığı Aile Hükümeti, 9 Ekim'de vizyondaki yerini alacak.

    Aile Hükümeti 9 Ekim'de sinemalarda!

    Aile Hükümeti

    Alper Saldıran - Salih

    Aile Hükümeti

    Aslıhan Malbora - Zeynep

    Aile Hükümeti

    Nail Kırmızıgül - Dayıbaşı

    Aile Hükümeti

    Gözde Demirtaş - Kehribar / Rıza Akın - Ado / Lale Başar - Kibar

    Aile Hükümeti

    Gürsu Gür - Cezmi / Gülhan Tekin - Kısmet

    Aile Hükümeti

    Metin Yıldız - Zülfikar / Deniz Özerman - Cemile

    Aile Hükümeti

    Tuğçe Karabayır - Azime / Ali Rıza Tanyeli - Hüseyin

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top